15. nov 2007 10:52
Rimljanka, tudi jaz vem, kakšno mnenje ima Goljat, in tudi jaz uporabljam belo moko iz Lidla, Hoferja... Ker vem, kaj lahko pričakujem od nje.
Ne pa trdit, da je blagovna znamka kvalitetno enaka priznanim in uveljavljenim blagovnim znamkam. Kot prvo je cena, ki je za polovico manjša že podatek, da kaj dobrega ni noter. Drugo je deklaracija, ki si jo vsak lahko pozorno prebere, pa še na tej ni nujno,m da je napisano vse. Tisti računalniški prevodi, ko je pol stvari narobe napisanih pa... Jaz odlepim in pogledam, kaj je res notri v tujem jeziku, čeprav tudi to ni mirodajno.
Ravno sem nekje gledala belo moko, kjer je pisalo: z dodanimi pšeničnimi kalčki. Jasno je, da jih odvzemajo in dajejo v druge pripravke. Ki jih potem uporabljamo, ko zbolimo. En Bio kmet tega ne dela, ali pač?
Za mesne izdelke so celo uvažali zdrobljen led iz tujine. Se jim je bolj splačal, kot meso, jasno. Zato pa so se razne pečenice, klobase itd skrčile do obisti med samo pripravo... Ali pa se še, ne vem.
Lidl je pa fajn za vse izdelke, ki se ji potrebuje za peko. In mi je všeč, da je kaj takšnega pri nas, končno. Ravno včeraj je šla sestra po krokant, pa po čokoladni obliv, mlete lešnike, mandlje... se mi zdi ugodno.
lidka