Študent, kaj ješ med vikendom?

teya84  

član od: 9.11.2005

sporočila: 331

28. jun 2007 22:23

Scorpy, se strinjam. Dodala pa bi še, da se v primeru, če je natakar že tako prijazen, da nam 10 min pred zaprtjem postreže in zaradi nas podaljša, SPODOBI, da pustimo vsaj malo napitnine. Teja

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

28. jun 2007 22:32

Pitončica, drugi pa s(m)o povedali svoje mnenje, v malo bolj izbranem jeziku, to pa res.

 

rimljanka

nola  

član od: 25.1.2006

sporočila: 3112

29. jun 2007 0:33

Popolnoma se strinjam z Attino, tako kot še z večino, ki se je odzvala na Pitončicin post. Tudi meni gredo na živce družbe, ki jim moraš skoraj na glavo postaviti narobe obrnjene stole, da sploh pomislijo na spremembo lokacije. popolnoma prav imate vsi. Slučajno sem prebivalka naselja blizu Fiese, ki jo Pitončica omenja. Poznam omenjeni market, najbrž tudi lokale (kar nekaj jih je, prida ni nobeden, tako, da ne vem katerega je imela v mislih), pa bom izkoristila tole temo, da vam povem kakšno malenkost o svojem kraju. Prav dol v Fieso poleti sploh ne grem, najmanj pa še v tisti nemarni market v kampu. Lokali v Fiesi so katastrofalni, ma niti en espresso ne bi spila tam. Saj meni tudi ni všeč Pitončicin gard, ampak, če bi obiskali Fieso od maja do septembra (odsvetujem) bi tudi znali doživeti totalno znanstveno fantastiko. Ali kar samo fantastiko. nola

Pitončica  

član od: 7.6.2005

sporočila: 1677

29. jun 2007 8:13

Kako lahko govorite, pišete svoja mnenja o lokalih, in pomanjkanjih, ki sem jih jaz doživela?? Če pa komu ni češ moj jezik, naj ne bere. Pitončica

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17786

29. jun 2007 8:34

Očitno si mnenja, da si jih edino ti videla, te lokale, in doživela pomanjkanja v njih. Zanimivo.

Konec koncev pa forumi res niso namenjeni samogovorom (temu so bolj namenjeni blogi, pa še tam radi vidijo pisci odzive bralcev), ampak izmenjavi mnenj in komunikaciji med uporabniki.

Ali pa se morda motim?

Malo večjo mero strpnosti, nam bo vsem lažje. 

rimljanka

galyka  

član od: 13.10.2004

sporočila: 992

29. jun 2007 8:50

Dejstvo je, da je ta tema zašla iz teme. Jernej? Drugače pa, vsi ki delamo s strankami, se soočamo s tem, da ti nekdo pride ali v pisarno ali pred okence 5 minut pred koncem delovnega časa, ki je marsikje enak obratovalnemu času. Žal je tako, da tudi če ta oseba želi od tebe storitev, ki zahteva od tebe več kot 5 minut dela, je ne moreš kar vrečt ven. Kar lahko storimo je to, da sami pri sebi pomislimo, ali bomo leteli v trgovino 5 minut pred zaprtjem, na banko, na urad, k zdravniku, v gostilno, k frizerju, ipd. Preprečiti ljudem da to počnejo pa pač ne moremo, čeprav do onemoglosti debatiramo o tem, kako to ni fer in ni pošteno. Lahko dobiš samo knjižico prvič ko to narediš, če si takrat na delovnem mestu.

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

29. jun 2007 11:50

Načeloma sem mnenja, da se prava človeška natura pokaže v odnosu do snažilk, hišnikov, šoferjev, vratarjev, prodajalcev, gospa, ki na javnih vecejih pobirajo drobiž....Na svetu so pač primerki, ki mislijo, da se lahko zderejo nad ljudi, ki se po poklicni dolžnosti ne smejo zdreti nazaj in da takšnega početja ni treba sankcionirati. Pa se praznina v duši nikoli ne zapolni s tem, če se nadere prvo prodajalko, ki pride mimo. Vendelina jr.

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

29. jun 2007 12:28

Jaz se strinjam, da če prideš pet min. pred koncem zapiranja lahko še naročiš sok in ga spiješ... (Ne pa da te ven pošiljajo, pa se to dogaja v trgovinah in še kje... Mnogo, preden se zaprejo).

In seveda ne bo nekdo naročil večerje, (čeprav bi jo dejansko lahko). A pol jez tudi v službi rečem da ne bom sprejela tel. klica, ker je konec moje delovne obveznosti?

Ampak to, da ne smeš v trgovino, deset min pred zaprtjem, ko so itak še druge stranke noter, ni je pa mimo.

 

Sem delala v lokalu, preko študenta. Sprejela sem noter ljudi do konca obratovalnega časa, potem pa zaklenila vrata. Počakala, da so tisti gostje, ki so bili noter, odšli in šla domov. Simpl. Ure sem se pa držala že zaradi raznih kontrol...

lidka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti