London
Nabavi knjižico NAJ 10 LONDON. Izdala jo je Mladinska knjiga in je res zelo zelo uporabna. Opisane imaš največje znamenitosti, veliko koristnega pa lahko izluščiš tudi iz njihovih predlogov za celodnevne izlete po določenem predelu Londona.
Drugače pa, OBVEZNO:
- Covent garden v nedeljo dopoldan
- reskiraj denar in si oglej kak musical, fantastični so!!!
- karte za razne M.Tussaude, London Eye ipd kupi preko interneta, ker se boš izognila gneči na blagajni
- posebno doživetje je tudi Harrods. Poleg tega, da je veleblagovnica sama po sebi zelo impozantna, me je navdušil njihov oddelek s sadjem, ribami, čokoldanica ....
Uh, bi šla kar tja.
Ne vem, če so ti že napisali, voda NI pitna. Cedevito boš lahko mešala v kupljeno vodo.
In drži pesti za lepo vreme, jaz sem ga imela obakrat, pa smo šle punce enkrat novembra, drugič oktobra!
In uživaj!!!
jasna| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Pa tale Barrowman je tudi cukr za v vitrino..... Vendelina jr. |
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Ti, a zna Clive Owen peti? Ker, če zna ta reinkaranacija Caryja Granta peti, potem bom Britancem spregledala marsikaj, vključjoč lov na lisico..... Vendelina jr. Sporočilo je spremenil(a) Vendelina jr. dne 10. dec 2008 14:15:42 |
ne, to pa ne, pa magari zna peti pa zraven še brenkati na ukulele....
![]()
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Peresniki z omako puttanesca

Njoki s šampinjoni in modrim sirom