Sem brez idej, kaj jesti za zajtrk, če ne smeš mleka in mlečnih izdelkov, jajc, izogibati se belih izdelkov (moka, sladkor), svinine in govedine, jabolk.
slavi1
Sem brez idej, kaj jesti za zajtrk, če ne smeš mleka in mlečnih izdelkov, jajc, izogibati se belih izdelkov (moka, sladkor), svinine in govedine, jabolk.
slavi1
Različne vrste polnozrnatih ali črnih kruhov s perutninkimi ali puranjimi prsmi (tudi sama sem jesti samo ti dve vrsti salam), kos prekajenega lososa, sveža zelenjava, paprika na primer, ali mešana solata (sveže bučke, paprika, korenje...), zeliščne pogačice (testo kot za pico, pa vgneteš česen, čebulo, lososa, zelišča in spečeš)....
Mamamia
mamamiaKaj pa sojini izdelki? Mislim na mleko in jogurte. Italijanska firma Ecor ima razne phance, npr. riževe, kamutove, ovsene... jaz kupujem prosene obročke, riževe kosmiče... Vse brez dodanih sladkorjev. Imajo pa jih v Kalčku. Sama sojinega jogurta in mleka niti ne maram, ampak riževo in mandljevo sta mi pa super. Pa kosmiči so tudi iz različnih žit... Poglej malce tukaj, kaj vse je na razpolago:
http://shop.zivacenter.org/index.php?kategorija=49
Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z bolonjsko omako

Bretonske palačinke