Vceraj sem prvic kupila feto sir v tetrapaku. Obozujem sire, ampak sedaj nimam pojma, kaj naj z njim naredim. Mogoce ima kdo kaksno slastno "home-made" idejo? Karkoli? Z mesom, zelenjavo, s siri, v solati...?
Sanjab1
Vceraj sem prvic kupila feto sir v tetrapaku. Obozujem sire, ampak sedaj nimam pojma, kaj naj z njim naredim. Mogoce ima kdo kaksno slastno "home-made" idejo? Karkoli? Z mesom, zelenjavo, s siri, v solati...?
Sanjab1
Sanjab1: paradižnik+ mlada čebula+ paprika+ na kocke narezana kumara+ feta sir+ žlica ali 2 kisle smetane- ni je boljše in bolj osvežilne solate (čeprav jaz feto obožujem tudi samo
- žlico v roke in kos dobrega polnozrnatega kruha). Vendar pazi ko boš solato solila, saj je feta ža sama po sebi zelo slana.
Še nasvet za drugič- feta ki jo kupiš na vago (v delikatesi) je MNOGO boljša in cenejša kot tista v tetrapaku.
Lep dan in veliko se smejteZame, fool coll
http://www.crochef.com/index.php?recept=228 siba| sonjaskof je napisal/a: |
| Siba, v postopku ni nikjer omenjen sir. Predpostavljam, da gre v nadev? sonjaskof |
Med sestavinami je naveden. V predvajanem postopku pa zeeeeelo ... :)
sibaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Pad Thai s piščancem

Korenčkova juha