Kulinarika.net - blog: Modni pregled Viktorjev 2012 (drugi del)

Modni pregled Viktorjev 2012 (drugi del)

Barvne in ostali

blog: ostalo / moda, avtor: tamalaursa 

Kdo je očaral v barvah.

Če smo že pregledali črne, se spodobi, da pogledamo še barvne in ostale. 

Lili Žagar (na sliki zgoraj z "njenim" Markom Potrč) je druga nosečka, ki me je očarala. Všeč mi je, ker ne skriva trebuščka ampak ga je ponosno pokazala. Lepa je :).

Katarina Jurkovič je prišla na rdečo preprogo v obleki, ki je mešanica med umetnostno drsalko in mažoretko. Mene ni prepričala.

Nataša Gavranič je imela krasne zlate detajle na obleki, ki je bila drugače čisto preprosta. Osebo na njeni levi bom raje ignorirala :). 

Demetra Malalan se je držala svojega sloga in se ni tlačila v obleko, ki bi jo postarala. Simpatična je.

Marinka Savšek (bivša miss Universe) mi je tudi krasna. Spet se vidi "trend" ogrinjalca in super mi je, da je obleko kombinirala za živo barvno torbico.

Mirela Korač (še ena miss Universe) je bila preprosta in elegantna. 

Lana Mahnič Jekoš me letos ni prepričala. Zgleda, kot da ji je obleka prevelika in na splošno je dolgočasna.

Iris Mulej je pričakovano na rdečo preprogo prišla bolj slečena kot oblečena. Res ne maram prevelikih dekoltejev in modrčkov na rdeči preprogi.

Danica Lovenjak saj razumem, da imaš obline ampak tale obleka mi zgleda, kot da bi jo mogla nositi Elda Viler. Danica bi si lahko izbrala kakšen bolj mladosten kroj, ki je ne bi tako postaral.

Pri Irini Osypenko sem imela visoka pričakovanja in Irina me ni razočarala. Definitivno je ena iz med najboljše oblečenih na letošnjih Viktorjih. HUDO!

In tukaj je še Neisha. Glede na to, da sem v Slovenskih novicah prebrala, da je za celoten autfit zapravila 1500 sem pričakovala, da bom pozitivno presenečena. Na žalost sem bila negativno. Citiram svojo mamo "tega ne bi nosila niti na vrt". Zmečkano, čudno... NE! Če ima že toliko denarja za opravo, naj si prosim dobi stilista.

Najlepše urejena skupinica, so bila dekleta iz Planet TV- Živa Rogelj v skoraj kraljevskem slogu in večno elegantna. Špela Jereb v kratki obleki, ki ji lepo poudari postavo in Sabina Gosenica v obleki, ki bi sicer lahko bila boljša ampak naj ji bo. 

Najlepši par tega večera (seveda poleg Lili Žagar in Marka Potrča) je bil, kot vedno Boštjan Romih in njegova žena. Res krasen parček, ki nikoli ne razočara.

Iz "barvne skupinice" so mi najljubši Irina Osypenko, Lili Žagar in Marinka Savšek.  

Blogi istega avtorja

Mnenja o blogu

Balenka  

kuha že od: 28.4.2004

Št. objav: 2813

Objavljeno 17.3.2013 ob 10:34

Zelo vesel

tamalaursa, všeč sta mi tvoja bloga o Viktorjih, ki sem si jih tudi ogledala (sicer iz dnevne sobe). Super!

tamalaursa  

kuha že od: 29.3.2006

Št. objav: 795

Objavljeno 17.3.2013 ob 10:40

Zelo vesel

Najlepša hvala :D. Jaz sem jih tudi gledala iz svoje sobe in ob tem spremljala in sodelovala v debati na twitterju :).

naor  

kuha že od: 4.3.2010

Št. objav: 7702

Objavljeno 17.3.2013 ob 12:51

Super si "tamala", všeč so mi tudi tvoji komentarji in kar ne morem se bolj strinjati:)

tamalaursa  

kuha že od: 29.3.2006

Št. objav: 795

Objavljeno 17.3.2013 ob 13:44

Zelo vesel

Hvala, hvala :D.

kozamurnik

Št. objav: 2311

Objavljeno 17.3.2013 ob 20:00

lepo si tole napisala tamalaursa!

Zakaj pa nisi nič komentirala obleke Nataše Gavranič? Pa ne, da ti ni bila všeč???

V smeh so me spravili komentarji o vrtu, filrhamoniji in Eldi. Zadetek v črno, pri vseh treh, bravo !

tamalaursa  

kuha že od: 29.3.2006

Št. objav: 795

Objavljeno 17.3.2013 ob 20:09

Zelo vesel

Všeč mi je tista obleka na desni. Edino če sem se zmotila in napisala napačno ime. Bom popravila :D. Pa hvala za pohvale :)).

katrin11  

kuha že od: 3.1.2010

Št. objav: 2205

Objavljeno 17.3.2013 ob 20:14

Nekaj je lepih za na sliko, nekaj pa se jih ne bi smelo premikati, ker ne znajo hoditi v dolgih oblekah. Na čevlje skoraj vsi pozabljajo. In kakšna ura učenja hoje in obnašanja pri profesionih učiteljih bi večini prav prišla.

Prireditev sem si ogledala na TV in bila razočarana: jara gospoda z redkimi izjemami.

tamalaursa  

kuha že od: 29.3.2006

Št. objav: 795

Objavljeno 18.3.2013 ob 16:12

1040 ogledov!?!?! Najlepša hvala za branje :D

Vendelina jr.  

kuha že od: 17.5.2006

Št. objav: 9217

Objavljeno 18.3.2013 ob 18:34

Viktorjev že vrsto let ne gledam na noben način. Ta stvar iz nečesa, kar bi moralo biti glamurno, postaja nekaj, kar ima preveč domačisjko-veseličarski pridih in je oblačilno nedodelano. Na vabilih ni eksplicitno napisano, da gre za black tie event in potem se vedno najde kak butelj, ki pride tja v lederjakni, coctail obleki....in potem vse uniči. O tem, da je zmanjkalo kandidatov za nagrade...se pa ne splača.

Od oblek pa takole

- Najboljša po tem izboru Lili Žagar. Ona je v boljšem formatu oblek v noseči fazi kot pa takrat, ko ni noseča.

- Potem ima dobro obleko ženica Romih. S tem, da bi morala za tole barvo in squined obiskati ali solarij ali pa se našpricati z bronzatorjem. Srebrno brez rokavov na belo kožo ....ne funkcionira. Ampak to še ni tako hudo. Najhuje, kar ima ženica Romih, je kar njen mož. Ofucana obleka, hlače neustrezne dolžine, zmečkano auč auč auč auč (deluje kot dečko, ki je pred tridesetimi leti pobegnil z birme in še ni prišel domov).

- Osypenko: dobra obleka, ampak ne za event tipo viktorji. In še ona jo težko kvalitetno nosi. Sicer je težko definirati, kak event to je (glej začetek teksta). In je tudi primer, kako se čiške hudičevo težko nosijo. Če samozavestna ženska tipo Osypenko tega nekako ne zmore prepričljivo obleči, potem, drage moje, ne živite v iluzij, da bodo to kaj bolje naredile vaše maturantke in punce na valeti. Te čipke na večini slehernic delujejo tako, kot da bi se pokrie s kakšnim kvačkanim prtom. Auč

- Obleka od miss universe z orginjalom je auč. Ogrinjalo (ampak do tal) je imela lani Gwyenth na oskarjih in tisti Gucci je epski zaradi tega, ker je bilo ogrinjalo do tal. Potem je nekaj ogrinjal tudi v couture verziji od Zuhaira Muhrada (pa me je ta kolekcija pustila čustveno hladno, brande navajam za tiste, ki jih tema bolj študijsko zanima) tole ogrinjalce na pol nekje....je pa tako kot da je nekaj med pelerino, šalom in prerezanim rokavom. S tem, da je potem krilo krojeno v šriše-zvončasto zadevo in potem obleka deluje tkao, kot dva zvonca iz blaga. Če bi že hotela poudariti tisto ogrinjalsko zadevo, bi obleka zardi kontrasta morala biti ozka in delana na razporek.

Ostalih se ne splača omenjati. Sem vzela analgetik, da oči ne bi tako bolelo, pa nekako ne pomaga.

tamalaursa  

kuha že od: 29.3.2006

Št. objav: 795

Objavljeno 18.3.2013 ob 18:49

Zelo vesel

Vendelina tvoj komentar sem pa komaj čakala. Tudi meni gre na živce pri Viktorjih to, da ni res strogo black tie event, ker se mi zdi, da je to edini dogodek v Sloveniji (ali pa eden iz med redkih), ki bi to MORAL imeti. Lili za moje pojme pripada status najboljše oblečene na letošnjih Viktorjih. Osypenko mi je bila všeč, ker je uspela nositi vse te čipke in ni delovala, kot da gre pred oltar. Meni je pa obleka miss universe delovala bolj "grecian inspired" in mi je bila všeč. Se pa strinjam, da je bila lani Gwyenth SUPER! Z ogrinjalom ni zgledala kot "wonder woman" ampak super elegantno!

Vendelina jr.  

kuha že od: 17.5.2006

Št. objav: 9217

Objavljeno 18.3.2013 ob 19:50

Sem imela maso dela čez vikend z drugimi pisanji in me je net bolj malo videl.

Se pa ob prireditvah in dozah svečanosti vedno spomnim na ultraduhovito pripombo enega gospoda, ki je v Beogradu spremljal začetke Lepe Brene (prejšnjo stoletje, osemdeseta, Brena poje hit Čačak in ima dvajset kil več, kot jih je imela kasneje in pol kile več mejkapa, kt ga je imela kasneje in kiklice so bile deset centi krajše kot krilca pri umetnostnem drsanju in publika iz ibarske avtoceste pada v delirij....) in ta pripomba gre takole: Kakav narod - takva Edith Piaf.

In je imel prav on so many levels...

Za pošiljanje mnenj je potreben vpis ali prijava!

Število ogledov strani: 18467

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?naor
malo za hecBojaan24
MOJ vrteta
Kaj danes za zajtrkgligor
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti