Zajtrkujmo skupaj: zdrave zajtrkovalne navade za vso družino!

članek: kulinarika, avtor: Dr.Oetker

Kakovosten zajtrk vpliva na kakovost vašega dneva: hranilne sestavine, ki jih vnesete s prvim obrokom, bodo določale raven energije, razpoloženja in moči pri vseh dejavnostih, ki so pred vami. Izpuščanje zajtrka bo čez dan povzročalo napade lakote, dolgoročno pa pomeni tudi večje tveganje za pojav debelosti.

Številne študije potrjujejo, da so redni družinski obroki, še posebno skupni zajtrki, pomembni za pravilno fizično rast, kot tudi za čustveno zdravje otrok. Zbiranje okoli skupne mize vsako jutro je dolgoročna naložba v dobrobit vaših otrok. Ne glede na to, kateri dan v tednu je in koliko imate ali nimate časa zjutraj, ima Dr. Oetker zagotovo nekaj za vas. Navijte uro nekaj minut prej – samo nekaj minut pred odhodom v službo ali šolo je potrebnih za pripravo Dr. Oetker Super kaše. Okusna in hranljiva ovsena kaša je idealen hitri prehransko uravnoteženi obrok za vsak dan.

Hrustljav, s sadjem ali čokolado – Dr. Oetker Vitalis ponuja pravi muesli za vsak okus! Dodajte svojim žitaricam sveže sezonsko sadje ali domači jogurt, kombinacij je ogromno, rezultat pa je vedno isti: okusen in hranljiv – najpomembnejši obrok dneva – zajtrk. 

Zjutraj ob koncu tedna je pravi čas, da pripravite zajtrk za svojo družino, v katerem boste vsi uživali. Poigrajte se z domišljijo in si vzemite čas za pripravo zajtrka, ki vas bo napolnil z energijo in užitkom. 

Ker k občutku sitosti največ prispevajo sestavljeni ogljikovi hidrati iz žit, prehranske vlaknine in mlečni izdelki, bogati z beljakovinami, so Dr. Oetker Super kaše in Vitalis žita izbira vseh, ki želijo hranljiv in okusen zajtrk.

Pripravite osvežilni napitek ali energijsko sladico z enimi od svojih priljubljenih Vitalis mueslijev. Raziskujte Dr. Oetker izdelke Vitalis in Super kaša za dober začetek dneva! Izvedite več s klikom na povezavo.
 
Od 20. 1. do 7. 2. sodelujte v Facebook nagradni igri, osvojite bogate nagrade za zabavo in rekreacijo celotne družine.

Oglasno sporočilo | Dr.Oetker

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecsijasaja
Kaj danes za zajtrkMajda Marianne
MOJ vrtmalaga
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti