Loni, da povem po resnici, sploh nisem kaj velik gledala te strani. Men je kr slončka ven vrglo pa sem zato kr tja prlepla link. Sem pa šla šele zdejle, ko sem vidla tvoj post, gledat kaka čuda majo.
vanya

Enostavna zelena juha
| SLONCICA je napisal/a: |
| Ojla, danes sem malo pogledala vaše ideje in nekateri ste prav mojstri, ni kaj. A mi lahko še nekaj poveste - s čim krasite torte- z dresurnimi vrečkami ali kako se jim že reče? Jaz sem enkrat kupila eno znamke Fackelmann. Ful mam zmeraj problem pri okraševanju - ponavadi krasim z rastlinsko smetano, ki je bolj trda - zmeraj jo dovolj stepem, potem pa hočem uporabiti ratlične nastavke, pa mi čisto iz vsakega pridejo samo kupčki - ne duha in sluha o lepih oblikah.-kar me čudi, saj smetano vedno lepo stepem. S čim pa vi krasite? Vsi vedno hvalijo moje torte kako so dobre, vendar jaz tudi hočem, da lepo izgledajo. Sem pač perfekcionist po duši... :O) ...naveličala sem se standardnega okraševanja, tako, da sem z vašimi predlogi dobila kar nekaj idej za ustvarjanje. Ful vam hvala! Lep vikend! Anja |
Samo za intermeco: pri zadenjem obisku Ljubljane sem v Muellerju kupila model za torto+šarkelj, premera cca 12 cm. Ga ne bo težko okrasit, sploh zdaj, ko sem prebrala toliko dobrih nasvetov.
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Pirini svaljki s pršutom