1.april
A ste slišali zjutraj na Valu 202, da so v EU že sklenili vzeti iz obtoka vse kovance po 1 in 2 centa, najbrž pa kasneje še tiste po 5 in 10 centov. Seveda naj bi cene ustrezno zaokrožali.
CilaJaz ne maram 1.aprila, ker sem načeloma zelo proti laganju. Pa vrednote so se spremenile, včasih je bila laž greh, danes ja pa marketinški prijem. In zakaj bi prav na 1.april skušali koga nalagati, če je zdaj to dopuščeno celo leto?
Me je pa potegnila prijateljica, ki je napovedala obisk danes zvečer. In sicer bi naj prišli še njen brat in svakinja na moje krasne
sirove štruklje, svakinja bi še pa jabolčni štrudl. Ne samo, da v hladilniku nimam ne skute ne smetane, imam zvinjen gleženj in od tipkanje vnete sklepe na roki. Me je povprašala, če me še boli in se pri tem režala ko prismojena. ( Sem pa požrtijo s štrukli objubila ob neki drugi priložnosti
). A je hotela to ?
Frina Sporočilo je spremenil(a) frina dne 01. apr 2007 19:48:21
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako

Metuljčkova solata z gorčičnim prelivom