Ura-kdaj se prestavi?

Tako je to,zadnjo nedeljo v marcu ob dveh zjutraj prestavimo ure na tretjo zjutraj. Nekateri ljudje imajo res velike težave,ker nikakor ne vedo,kdaj se ure prestavijo naprej in kdaj nazaj. Torej marca naprej in oktobra nazaj. Tako se je zgodilo moji sodelavki,ki je oktobra uro namesto nazaj,prestavila še za eno uro naprej in je v ponedeljek zjutraj že ob treh namesto ob petih šibala v službo. Naj vsak dan bo s soncem obsijan
No, ali ste prestavili tocno ob drugi uri na tretjo? Mi smo na tem "poletnem casu" ze cele dva tedna, tako da sem sedaj koncno navajena (skoraj). Zelim vam eno cim lepso pa ceprav kratko nedeljo! Uzivajte v pomladi Jerneja USA
Ja, če bi prej videla ta forum, bi danes ne zamudila na angleščino. In če bi puslušala dlje kot zadnjo soboto v mesecu in ne zadnji vikend ....No ja, še sreča, da se računalnik sam prestavi. Lp juhica
Kero tele si je toto prestavlanje vure zmislilo! Mi celi bioritem zmejša. Ko da brez tega nisn že dost tumpasta! tumpika
Tumpika, pod tole se pa tudi jaz podpišem stana

jaz tudi!

LP

cervus
Jaz sem jutranji tip, zato mi tale urni premik zelo odgovarja kobra 1
Tumpika in Stana.r se pridružujem!!!!!!!! Mihaela miha-ela
Tumpika se pridružujem reza
Še ena, ki jo to prestavljenje ure zmeša. Sedaj imam po poletnem času v službi posla s tremi različnimi časi, tako da je kar groza! Kyara

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti