neznan uporabnik
30. mar 2007 13:48
zdej se je pa že začelo v BB-ju malo dogajat med robijom in jasmino. lovebeybaneznan uporabnik
30. mar 2007 13:48
zdej se je pa že začelo v BB-ju malo dogajat med robijom in jasmino. lovebeyba
30. mar 2007 14:43
No pri nas so vsi tako proti
![]()
temu BB-ju, ampak danes se pa kar vrstijo pred "kompjutrom" da gledajo postelne aktivnosti med Robijem in Jasmino![]()
Ja se je začelo kar dogajat....samo ta pravi trenutek moraš gledat![]()
![]()
1. apr 2007 15:34
ali kdo ve kako je reagiral robert ko je izvedel da je jasmina po rodu romkinja upam da ne ko kakšen cepec??? vegeterianka
1. apr 2007 17:08
ji je reku: ka, ciganka si... matilda
2. apr 2007 8:29
no ta pa dobra, saj mislim da se je že od začetko vedelo da romkinja. Ali kdo ve kdo sestavlja rumene in rdeč bataljon, ker rumeni naj bi izgubili? v tujini je big brother veliko daljši in veliko bolj zanimivi, tu pa samo režejo stran določene dialoge, pa kakšne izjave za nominirance: "saj je ful uredu dečko, pa priden" potem pa ga da nominirat. Drug teden pa imam občutek da bo nominirana iz strani žensk:Sonja. Robertova njegova izjava včeraj je pokazala njegov drugi obraz , notri igra, ko je sam je svoboden. Z jasmino pa se lepo igra ko mačka z mišjo, ker ve da je punca zaljubljena in da samo z sex ostaneš čim dlje notri. Nisem si pa mislila da je človek lahko brez čustev in zadovoljen samo sam seboj. vegeterianka
2. apr 2007 19:33
Ka je neki blo z Nino, da ima lubčka? Al sem svoje prijateljice danes narobe razumela
2. apr 2007 20:41
Jelenckova ,ker je zgodba predolga in ker smo tisti ,ki gledamo "malce prizadeti" (ali nekaj v tem smislu) si poglej forum na siolovi strani in ti bo vse jasno. waris
2. apr 2007 21:44
waris pa zakaj ste prizadeti
3. apr 2007 16:18
Ja, ne vem Terezija,ali si brala vseh petnajst strani? Sicer pa se jaz ne počutim tako,čeprav gledam,nočem pa nič komentirat v zvezi z Nino (ker se meni osebno ne dopade)in verjetno ne bi bila realna.
Lep pozdrav!
waris
3. apr 2007 22:37
Meni pa se zdi tale slovenski BB malo dolgočasen,sploh pa oddaja z Nino.Se mi zdi,da je bilo lani na hrvaškem RTL-u veliko bolj zanimivo,vsaj oddaja ob petkih je bila zanimiva-nominacije,izid tedenske naloge in odhod enega od tekmovalcev-vse v enem večeru. Pa brez zamere...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Sadne rezine s slivami

Pirini svaljki s pršutom