Bioresonanca???
Hvala vsem še enkrat!
Hčerkico imam naročeno pri Alenki Kafol naslednji teden!!!! Držim pesti..................
lidkaJaz sem danes od Kafolove... Ta gospa, ki to dela, je grozno prijazna in ima full smisla za otroke. Po izobrazbi je farmacevtka.
Mojemu otroku je odkrila alergijo na večino E- dodatkov. V grobem jih je 32. Pa kandida, pa rdeča paprika kot začimba. Naslednjič preverimo še nekaj stvari od doma, potem bomo pa videli.
Moj otrok v splošnem ni alergičen na NOBENO HRANO kot tako, pač pa na aditive. (to sem tudi sama ugotovila). Kako bo potekali zdravljenje in rezultati le tega, pa lahko le držim pesti...
Pozdravček vsem! Lidka
lidka
Sy, sama sem ugotovila, da bioresonanco dela veeeliko ljudi kar lepo popoldan poleg službe...(No, če takim zaupaš)...
Jaz imam raje nekoga, ki je vsaj približno iz stroke in ve, kaj dela. Čeprav pa to ni garancija za uspeh ali kakršnokoli predanost...
lidkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Mango cheesecake brez peke

Piščančja juha s tortelini