smrketa, čisto res, vsakič po drugem

- rada sprobavam nove recepte. Enkrat je mislim, da Loni v eni temi o vafljih dala gor en krasen link z raznoraznimi vaflji. Sicer pa mam eno fajn knjigico Pancakes & waffels, pa še v eni o sladoledih jih je par not, 10 ali 12 jih je tudi v navodilih za pekač, tako da mam še zaloge, s temi na netu pa sploh...
Jaz bi vaflje vedno jedla: za zajtrk, kosilo, večerjo,... Samo za kosilo naredim navadno kaj večjega, za zajtrk, pa saj veš, kako je... Pride v poštev samo vikend. Ampak jutri bojo vsekakor vaflji zjutraj, sem se že odločila:) Verjetno kar eni "navadni", oz. iz bele moke in s pinjencem. To pa zato, ker sva kupila sveže jagode na trgu (njaaaamiii!) in bi rada ene bolj nežne, da ne bojo prekrili okusa od jagod:) Tako da bojo z jagodami in smetano:) Pa mogoče še kaka kepica sladoleda za čez:)
Smrketa in ostale,
ali ima katera tale vaflomat iz špara? ker če je fajn, bi ga jaz kupila kar za na morje, 4 jurje res ni tak denar - ja, saj vem, da sem usekana, ampak kaj češ, tudi taki moramo bit;) Se mi zdi da bi prav pasalo - vaflji in sladoled na morju... Pa še otroci bojo in če bojo količkaj po svojih starših, bojo sladkosnedni ko vrag... Ča bojo pa kombinirali oz. seštevali ali množili sladkosnednost obeh, pa sploh!
PS: zadnjič sem v enciklopediji sadja prebrala en dober citat: "Nobenega dvoma ni, da bi bog lahko ustvaril bolj okusen sadež kot je jagoda, vendar prav tako ni nobenega dvoma, da tega ni naredil!"

Veri