Debeli špageti s poletno zelenjavo
| nike je napisal/a: |
| sprašujem pa se samo to, kako bi bilo na forumu, če bi VSI pisali na tak način kot ona?? (govorim o načinu, ne vsebini) nike |
Verjetno bi bilo grozotno dolgočasno, prav tako, kot bi bilo, če bi vsi pisali npr. tako kot jaz, ali pa tako kot ti, ali pa tako, kot nekdo tretji...... Različnost je ta, ki nas bogati in odganja vsakdanjo sivino.
LP
P.s. Blog.Lastovka, če si hotel narediti malo reklame za svoj blog, ti je, mislim vsaj, uspelo! ![]()
" Blog.Lastovka ", pohvale za tvoj trud in uspešno posnet prikaz dobrega peciva, ki je, mimo grede rečeno tudi meni zelo pri srcu in dobrodošel na Kulinarični Sloveniji. Smo veseli vsakega novega, za dobrote zainteresiranega člana za katerim stoji sposobna kuharska roka žene
.
Boš sčasoma spoznal, da nismo tako hude kot zgleda, le razlike v mišljenjih in morda načinu komunikacije so različne.
Jaz pa mislim da je glavno to, da nam je posredoval recept za sladico in še tega opremil s slikicami, ne pa to kakšen je kdo.
Upam da se ne boste spet skregali...
bibaBravo za nazoren prikaz in recept. Pa kako si vedel, da imam listnato testo in breskov kompot za porabit? Jutri pa se z otroci lotim tele dobrote.
hehehe, Blog.Lastovka, tvoj sarkazem mi je všeč....
LP
cervusKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Debeli špageti s poletno zelenjavo

Špageti z brokolijem in prepraženimi drobtinami z inčuni