Burito palačinke z lososom
Kuharca37 in tejča: vesel sem, da ste zadovoljne z rezultatom ( baklavo ).
galja, kot vidiš da se naredit, kar veselo na delo.
tejča, pripomnil bi da je to normalno, da se je vsa tekočina vpila, če je na dnu pekača še tekočine, recimo za nekaj milimetrov je to normalno, ni ti treba povečevat količino plivke ( edino če se je čist vse vpilo ).
Ena mš: povej kje lahko vidimo kakšno slikico.
Stana r.: višnjeva baklava ( po sliki sodeč so višnje vložene ) je čudovita, ne dvomim, da tudi okusna. Pri tem je problem ( pri meni ), zaradi sadja se mora pojest najdalj naslednji dan. Ko moji pridejo na obisk, to je ponavadi kosilo ali večerja in so tako siti, da večkrat sladice niti povohat ne morejo ( morda spremenim sistem in jim določim koliko naj pojejo, a ne da dam na mizo, pa si vsak sam naloži kolikor mu paše ( sam se hecam )).
ežojKyara,
meni vlečeno testo ne dela težave, večkrat sem poskusil naredit baklavo iz " lastnega " vlečenega testa in inikoli bil zadovoljen ( menda se mora mal posušit, preden daš naslednjo plast ), pol mi je nekdo vsetoval da uporabim kupljeno in od takrat delam zmeraj tako.
ežojena mš,
pogledal slikice O.K. Sedaj na delo in slikaj, pa kar korajžno, pa če pogledaš slike stane r. ne izgubit voljo, ampak stisni zobe ( tako kot jaz ) in si povej : saj tudi jaz znam.
jass,
jaz nalašč delam na mizi z ultrapasom, ker se mi najhitreje in najboljše očisti, pa še vlečeno testo delam brez prta ( kar mi je včasih žal, ko moram naredit " zavitek " s kakšnim bolj vlažnim filom, težko ga je zvit, posebej če je tenko izvlečeno ). Pa hvala za čestitke, čeprav vas rahlo ne razumem: a vam se bolj dopadejo slikice ( ki po moje niti niso bog ve kaj, čeprav se vidi za kaj gre, tisto tihožitje sem posnel menda dvajsetkrat, na različne načine, pa nikoli zadovoljen s kompozicijo, če je kdo z občutkom za umetnost, morda bi znal svetovati ), ali pa imate radi baklave ( pa se jih doma ne upate delat, ker baje redijo, kar sploh ni res
). Pa mi je ratala klobasa od stavka, kakšna bi lahko na tem stavku naredila doktorat z dokazovanjem, da je več napak kot črk .
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Burito palačinke z lososom

Brownie z marelicami