Trgovina pekarne vrhnika, brnčičeva 13
Lepo pozdravljene,
mene pa zanima sledeče, kaj vse nakupujete v PV? Nekatere, sem opazil ste stalne obiskovalke in ste verjetno že domače na tem terenu. Sam sem nekajkrat zalutal v to trgovino, vendar se kaj dosti ne znajdem. Prodajalke so zelo prijazne, vendar če človek ne ve po čem spraševati je težko. Zaenkrat sem zasledil, da se kupuje tičino, razne pripomočke ki so tako razstavljeni na ogled. Mene pa bolj zanimajo surovine. Kaj vse se je mogoče kupiti? Sam sem kupil kapljice za punco ko me je prosila, seveda sem jo želel presenetit še s kakšno surovino ko sem bil ravno tam, vendar kot pravim mi ni najbolj poznano. Vsak nasvet oz. odgovor mi bo prišel prav za naslednjič.
Najlepše se vam zahvaljujem.
ArtosJaz kupujem temni čokoladni obliv( na začetku sem se bala kako ga bom lahko porabila, vendar se ga kar hitro porabi), ticino maso, po novem tudi beli čokoladni obliv, kupila sem tudi folije , ki se uporabljajo namesto peki papirja, so zelo vredu, ker so malo težje in debelejše kot druge in ne spodrsavajo tako. Včasih tudi kaj skopira na hostijo...
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/Kontaktiraj našo kulinaričarko Pitončico...piši na zs...
lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Jaffa torta

Jabolčna torta