"ženitovanjski" oglas

tema je zaklenjena

Zelo lepo napisano! matilda
Dragi moji samski, manj samski, poročeni, neporočeni, tisti ki šmerate ali pa tisti ki ne in ki nočete, skratka, draga družba mene pa vseeno zanima, če se bomo na pustno soboto kaj dobili. Če ste za, potem prenehajte modrovati in povejte, ker časa ni prav veliko in potrebno je kaj ukrepat v tej smeri. Pustna sobota je letos že 2.2., da ne bo pomote, se pravi manj kot čez mesec dni. lp Vesna
A namaškarani Reca? Jaz bi šla. Se bove obe s Stano.r preoblekli v čokolado. jade

klavdijaB je napisal/a:
............................................................................................................

......................................................................................................................................

..........(razen če mi najdete enega bogatega starega penzionista brez potomcev, potem mogoče spremenim prepričanje ) klavdija

U, trije pogoji, a bi morebit zadostoval le eden? 

ežoj
Po želji. Ni nujno da si maska, lahko si brez. Če pa bosta namaškarani v čokolado, potem se bosta morali zelo pazit. Saj vesta ne.... čokolada, obliv, kolk stopinj...................... Jaz jamčim lahko samo živo musko, pa kakšne družabne igre. lp Vesna
Jaz pravim, da naj živi vsak kakor se mu zazdi, saj pa ni nobena nič slabega hotela reči. Ja, če bosta vedve za pusta čokolada, bom jaz smetana. Jelenckova Sporočilo je spremenil(a) Jelenckova dne 04. jan 2008 16:37:07

jade je napisal/a:
A namaškarani Reca? Jaz bi šla. Se bove obe s Stano.r preoblekli v čokolado. jade

Ežoj, a si ti videl to??? Čokolada!!! In ti dve se že zdej svetita, ti jih ne bo treba nič stopit , po moje jih tudi miškam nebi nastavil...

Ognjič
Ubogi Ežoj, kolk bo imel dela. Pozabila sem vprašat, če bo katera z lešniki!! lp Vesna
Mogoče se bo pa Ežoj v jezik napravil Lp Hribovc
Dragi in dragice, mislim, da smo malo zašli s teme. Tule bi rade našle kakšne samske kuharje in ne najbolj izvirnih mask. Lp, pikica82

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
malo za hecjohana
MOJ vrtrimljanka
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti