Bučke s sirom
Lidika a tebi je pa všeč knjiga reč torta, jaz sem bila pa tako razočarana, tako malo idej in zame čisto neuporabni recepti. Še ideje za okrasitev so mi brez veze, napr. tista s kupljenimi indijančki ali z gumijastimi bomboni. Mi je kar škoda denarja za takšno knjigo.
Meni je cel žur ta knjiga. Jaz itak vedno kombiniram recepte. Skoraj nikoli ne delam točno po enem. Tudi uni indijančki in žele bonboni mi niso tok zlo mimo, če delaš za otroke. Saj veš, otroci jejo z očmi...
Ampak jaz imam zdaj eno kilo marcipana vedno na zalogi. Lani sem delala ovčke, drugo torto pa z metuljčki.
Letos so bile pikapoke, druga torta z ovčkami, pa oblake sem naredila, pa sonce, travo... ( vse iz marcipana, kar otroci spet radi jejo dol...). Za tamalo pečem torto s pirino moko, pa se sploh ne opazi. Delam s fruktozo in ne s sladkorjem. Tko da moram vsak recept priredit...
Poleti bom pa rožice sladkorila, in jih dala na torto... Zdaj sva kupila model 16 cm premera, da tamala sama svojo torto naredi, pa da je ni problem potem pojest. Zdaj kar vsak petek pečeva... ( ona pa na kahlico pridno hodi...)...
lidka| Noa je napisal/a: |
| Asja, smetano za čokoladno kremo vedno zaverem. Sicer ne rastlinsko, ampak kar iz navadnega mleka. |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bučke s sirom

Solata s polnozrnatimi peresniki, tunino in avokadom