7. feb 2007 16:40
Meni je pa to ful zanimivo, ker je drugač od navadnih stveri, ki pa so tudi zakon. A mogoče kdo ve, kje se lahko naučiš tega? lp tamara
7. feb 2007 16:40
Meni je pa to ful zanimivo, ker je drugač od navadnih stveri, ki pa so tudi zakon. A mogoče kdo ve, kje se lahko naučiš tega? lp tamara
7. feb 2007 16:55
Zanimivo ampak samo za pokušino.Verjetno bi čez nekaj let pogruntal zakaj ta kuhinja ne vpliva dobro na zdravje. ena mš
7. feb 2007 17:18
Totalna kemija! Me pa čudi to, da jih veliko hvali in občuduje ta način kuhanja, hkrati pa nekateri obračajo z očmi že pri omembi vegete. LP gordana
7. feb 2007 17:27
Kemija, kemija, kemija LP! fakin712
7. feb 2007 17:36
Gordana, se popolnoma strinjam s tabo. alexis
7. feb 2007 17:52
Po načelu : " Človek je edina žival, ki ne je, da živi, ampak živi, da je." kobra 1
7. feb 2007 18:00
tudi koagulacija beljakovin (kuhanje, n.pr) je kemija, pa sesirjenje, pa kisanje, pa mariniranje tudi....da ne iščem naprej. Ne moreš primerjati žretja raznih E-jev z načinom priprave hrane s pomočjo naravnega plina, ali z morsko soljo na žaru, n.pr. Kemija je k sreči bolj koristna kot škodljiva veda in nas spremlja v taki ali drugačni obliki vse življenje. Lisa
7. feb 2007 18:08
jade, hvala za link, da bom tudi jaz videla o cem tece beseda. Lisa Jerneja USA
7. feb 2007 18:42
Lisa je napisal/a: |
Ne moreš primerjati žretja raznih E-jev z načinom priprave hrane s pomočjo naravnega plina, ali z morsko soljo na žaru, n.pr. Kemija je k sreči bolj koristna kot škodljiva veda in nas spremlja v taki ali drugačni obliki vse življenje. Lisa |
7. feb 2007 18:59
Rimljanka, jaz sem gledala prispevek - bi se pa povsem strinjala s tvojim stavkom "....vsega presitih in naveličanih gurmanov in "gurmanov" ..." LP gordanaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pad Thai s piščancem
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)