Vložki always - preberite
Ko se je debata spet vrnila na izhodišče (130% zanesljivi mail o vstavi-poljubno-preverjeno-katastrofo), naj prenesem še sporočilo, ki sem ga ravno pred kratkim zapisal v nekem drugem forumskem okolju:
Mogoče pa ni odveč od časa do časa ponoviti osnovne karakteristike tovrstnih potegavščin (zarote, zdravstvene nevarnosti, virusi ...) skupaj z nasvetom, kako odreagirati.
- če dobiš opozorilo, da kroži strašno hud in nevaren in uničujoč in ... virus ALI pa da boš umrl zaradi kozmetičnega preparata xyz ALI dobiš nasvet, kako moraš kašljati ob srčnem napadu --> reakcija BUUU
- če piše, da o tem poroča CNN, Microsoft pa bo zdaj zdaj zaprl svojo štacuno in šel prodajat hot doge, Always plačuje silne fičnike, da se stvar zakrije, Bolnišnica na robu gozda pa je to o kašljanju objavila v svojem rednem Journal of xyz, na obisku pa sem imel očeta-mamo-brata-sestro, ki se ji je ravn tole zgodilo --> reakcija BUUU
- če piše, da Sophos ali McAfee ali še nimajo rešitve --> reakcija BUUU
- če piše, da moraš takoj odposal vsem svojim frendom, znancem in poslovnim partnerjev --> reakcija BUUU
- ma ne ljubi se mi več, ampak vsekakor --> reakcija BUUU
Kaj je Reakcija BUUU:
- prejeto sporočilo vrzi v koš in ga NE ubogaj
- opozori (prvič) oziroma natuli (n-tič) oziroma popizdi (n-plus-prvič) pošiljatelja, da paničari brez veze in naj se raje nauči rekacije BUUU, ki jo naj prihodnjič rekurzivno s pridom uporabi pri svojem viru
- ne se smešit s prepošiljanjem tega sporočila
Davor (ki je ravno danes zjutraj gasil olimpijske bakle in črkoval panava ali kak se že reče podobnemu bojda katastrofalnemu vseuničujočemu hotmailovskemu virusu, ki da te noči kroži po internetu, obenem pa še ŠOLANEMU gorskemu reševalcu razlagal, da upam, da me nikoli ne bo oživljal, če slepo verjame tistemu kašljanju in globokemu dihanju in zato razpošilja power-pointe o samopomoči pri znakih infarkta)
Davor Šoštarič Sporočilo je spremenil(a) Davor dne 06. mar 2007 13:40:06 Sporočilo je spremenil(a) Davor dne 06. mar 2007 13:42:04A je potem tudi tisto o prvi pomoči s kašljanjem v primeru srčnega napada samo nateg?
Meni je zvenelo kar resnično. Še posebej, ker mi je medlo ostalo v spominu, da sem nekaj zelo podobnega slišala po TV. Škoda, ker če bi delovalo, bi morda komu pomagalo.
Lp
Cila| Cila je napisal/a: |
| A je potem tudi tisto o prvi pomoči s kašljanjem v primeru srčnega napada samo nateg? |
Ja, je nateg. Po želji lahko predložim tudi vire oziroma reference (oziroma poguglajte po imenu tiste referenčne bolnišnice, ki je baje v svojem uradnem glasiulu to objavila). Skratka, če med vožnjo z avtom začutite zbadanje v prsih, nikar globoko dihat in kašljat, ampak uporabite 112.
Davor
Vanya, ampak mene ni našel ![]()
Je napisal en čuden priimek, ki sem ga prvič slišala
![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Hrustljav piščanec iz pečice

Pekoča paradižnikova juha