Darilo

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

12. apr 2008 18:21

Kača to kar si omenila, na žalost ne bo prišlo v poštev, ker nekaj na to "finto" je že vključeno v igrice, ki bodo na praznovanju; katkina ideja tudi ne (ker je vlaga zasegla in uničila vse njene slike... govor pa vem, da bi jo spravil v slabo voljo, ker ne mara govoriti o svoji preteklosti); Mojca to, kar si mi svetovala ti, pa že na veliko počnem, ker v bistvu je to že samoumevno in bi tako ali tako morala... joj, kar malo sem sitna in zahtevna, kajne Punce kljub temu pa hvala za trud... saj mogoče pa bo padla še kakšna ideja.

Lep dan in veliko se smejte

Moycaa  

član od: 11.9.2004

sporočila: 738

12. apr 2008 18:43

Simona84 - tudi meni se je zdelo popolnoma samoumevno, da spečem pecivo in torte in poskrbim ostale malenkosti. Mame so pač takšne, da se jim takšna stvar zdi tudi samoumevna (sploh če rada pečeš in ustvarjaš), ampak, mame cenijo ta čas, ki si ga namenila posredno njej. Kaj pa če bi jo en dan povabila s seboj h kozmetičarki, ali v savno ali na masažo (kolikor ti finance dopuščajo)? Pozanimaj se, kdaj ima čas za takšne stvari - naredi lepo vabilo, da se tega in tega dne, ob tej in tej uri dobite tam in tam in greste tja in tja. Potem pa jo lahko povabiš na tortico ali (in) kavico. Ni nujno, da je pred njenim rojstnim dnevom, lahko je tudi kasneje. Pa si naredite en "ženski" dan. Mame bolj cenijo takšne pozornosti kot kupljena darila - vsaj moja izkušnje je takšna. Lep pozdrav! Moycaa Sporočilo je spremenil(a) Moycaa dne 12. apr 2008 18:44:17

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.


Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
malo za hecsijasaja
MOJ vrtrdkapica
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti