Pozdravljeni!
Že nekaj časa opažam, da je Kulinarika postala precej počasna pri odpiranju. A se to dogaja samo meni? Vedno moram čakati kakšnih 10 sekund, da mi odpre posamezno stran.
Sonja
Pozdravljeni!
Že nekaj časa opažam, da je Kulinarika postala precej počasna pri odpiranju. A se to dogaja samo meni? Vedno moram čakati kakšnih 10 sekund, da mi odpre posamezno stran.
Sonja
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeVaše povezave v svet nihajo, tudi če imate istega ponudnika. Seveda je ob 2 ali 3 najbolj obremenjen internet in je zato možnost slabe prepustnosti večja.
Ne, od lanskega leta št. uporabnikov nima veze s hitrostjo odpiranja, ker imamo kar nekaj rezerve.
Tudi ob najbolj obremenjenih urah se naša pipica in procesor ne zamašita.
Ampak kot pravim, zamaši se med vašim ponudnikom in našim strežnikom. Je kar precej
kilometrov vmes
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
PS - Sicer pa na dnu vsake strani piše, koliko časa je potreboval strežnik, da jo je sestavil.
Vse ostalo je bil pa prenos.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| malo za hec | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Ploščati špageti Bavette z genovskim pestom, sušenimi paradižniki in cvetačo

Dušene školjke s pivom na sredozemski način