Manj kot 24 ur, navadno kar v mikrovalovni pečici, seveda neprižgani, tam je najbolj " v kraju".
Loni Makaroni
Manj kot 24 ur, navadno kar v mikrovalovni pečici, seveda neprižgani, tam je najbolj " v kraju".
Loni MakaroniLep pozdrav !
jaz bi se tudi rad preizkusil v pridelovanju svojega kefirja za moje zajtrke - je kak darovalec gobice na relaciji Lj - Kr ?
Hvala :)
boogleps: v čem je razlika med "zrnci" in "gobicami" ...je to eno in isto?
boogle, sem vam pisala na zs.
Lahko podarim kefirjevo gobico. Sem iz LJubljane.
Ojla, boogle!
Stvar je čisto preprosta. S kefirjevo gobico pripraviš mlečni napitek, s kefirjevimi kristalčki pa na osnovi vode, sladkorja, suhega sadja, limonce... ![]()
![]()
![]()
![]()
napitek, ki spominja... no, na dober napitek z nežnimi mehurčki
Kolikor se spominjam, ima tudi nekoliko drugačne učinke na telo, pa nič manj koristne.
Pozdravček!![]()
![]()
Vrana
Pozdravljeni!
Ali lahko kdo podari kefirjevo mlečno gobico z okolice Kranja.
snezka13
Jaz imam trenutno eno gobico za oddat, druga bo pa kmalu spet tako velika, da bo šla na pol. Sem na relaciji Kranj - Vransko (Kamnik, Tuhinj, Mengeš), tudi Celje in Velenje. Pa tudi po pošti sem že pošiljala in je menda preživela :) Javite mi na ZS, prosim.
rag_dollČe ima kdo gobico, se priporpčam. Lahko tudi po pošti -- poštnino/stroške pošiljanja poravnam sama. Hvala. :)
MetaPPpozdravljeni, sam bi se tudi rad preizkusil v izdelavi kefirja, pa nimam gobic, hkrati pa me zanima koliko časa so lahko gobice na suhem , saj imam prijateljico v Braziliji , ki je navdušena nad kefirjem a ga tam ni naprodaj,če bi ji poslal gobico bi potovala najmanj 20 dni hvala za nasvet
BONINHOZadnja, kateri bom podarila kefirjevo gobico, je MetaPP....
http://www.bolha.com/iskanje.php?ckat=&search=
no ja... bom še podarila, ni panike, ne....
.....ampak ko bodo novi člani, ki se včlanijo samo zato, da zastonj dobijo kefirček, napisali vsaj 3 prispevke k slovenski blaznosti.....
![]()
![]()
![]()
Mygrace
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem

Sladki rogljiči