Priprava mlečnega kefirja
| terakota je napisal/a: |
| Če bi bila katera tako prijazna, da bi mi lahko poslala kefirjevo gobico bi bila jaz in moja družina na moč hvaležni! Jogurt delam sama in smo navdušeni, pa panir tudi, pa sir v slanici, kefir pa še vedno kupujem in ker redno hodimo po domače mleko bi zelo rada poskusila. Torej, če ima katera kakšno se zelo priporočam! hvala že vanprej! terakota |
| lucka52 je napisal/a: |
| Terakota, jaz jo imam, ce ne bos dobila nikogar, ki je blize in ti jo lahko odstopi, pisi mi na ZS, pa ti jo v cetrtek lahko posljem.
lp |
Tudi jaz bi rada spet prišla do kefirjeve gobice - mi jo lahko kdo odstopi, lepo prosim?
Pozdravček,
amerika, po moje je tvoj kefir bolj pridelek bkterij kot pa gliv iz gobice. ker se seveda bakterije, pa najbrž tudi nekja malega gliv, sprosti od gobice, ki je sicer kompaktna. Bom ob priliki poskusila oboje, v en lonček mleka gobico, v drugega pa žlico kefirja, pa bomo videli.....če pozabim, me spom ni, prosim.
karolina 14, po moje bi jo tebi lahko odstopila rebecca, ker jo ima Blanchy že obljubljeno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Burito palačinke z lososom

Široki rezanci la collezione na bolonjski način