vesele praznike

Hitro,hitro mine čas, kaj v tem letu čaka nas? Vsaka zvezda ena želja, za veselje,zdravje,srečo! Vse težave pozabimo, novih dni se veselimo. BODITE SREČNI! SINEJA
Tudi jaz se pridružujem vsem lepim željam!!! Hvala Jerneju in Bojanu za čudovito novo Kulinariko! Sreno vsem obiskovalcem Kulinarike in uredništvu! ela
Imejmo se radi tudi v 2007 (joj, kok so luštkani!!!) Dušanka
Naj leto 2007 vsem udeležencem na Kulinarični Sloveniji prinese miru, sreče, zadovoljstva, medsebojnega razumevanja in veliko kulinaričnih uspehov. Pa lepe praznike, Cila
Ceprav bova praznik prezivela z mozem ze drugo leto dalec od domacih in prijateljev, pa se bova vseeno imela lepo, saj bovo kuhala, pekla bom tudi poticko po maminem receptu pa bo slo. Vsem zelim en lep Bozic in pa vse lepo v Novem Letu. Seveda se moram zahvaliti tudi administratorjem za te prav lepe strani, ki mi delajo druzbo in pa seveda dajo kar nekaj idej. Jerneja USA
Vesele praznike in srečno v novem letu uredništvu in vsem obiskovalcem kulinarike, veliko kulinaričnih užitkov in nič kulinaričnih napak. zinka
vesele praznike vsem
vesele praznike in veliko kulinaričnih užitkov. pa da se ne bo nabralo preveč kil. m.schafe
Veliko sreče,veselja malo dela in nič trpljenja,ter dvanajst mesecev ljubezni v letu 2007 vam želim vsem skupaj.KEPCA. kepca
Vsem Vam dragi rojaki,ustvarjalcem tega sita, posebej pa prijateljicam, ki sem jih "spoznala" tukaj, zelim resnicno vse lepo ter obilo osebne srece in ljubezni v letu 2007.! laurapazzini

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti