Spoštovani g. dr. Vid Pečjak
O svoji izjavi, da vam bom pisal inkognito sem pošteno razmislil in tega nisem storil. Ne vem zakaj ste to storili vi in mi napisali spodaj objavljeno pismo kljub temu, da trdite, da je vaše delovanje javno.
Z izjavo, ki si jo lahko preberemo v besedilu spodaj, bi se lahko zelo zamerili članici KulSlo Aneri Longin iz Hrvaške. Ali to pomeni, da KulSlo po tihem spodbuja ksenofobijo?
Priznati vam moram, g. dr. Vid Pečjak, da je pohvale vredno, da ste si kljub svojim poznim letom tako domači s sodobno tehnologijo, skratka greste v korak s kibernetiko in digitalno tehnologijo nasploh.
Za kakšno ceno bomo torej naredili red, če ne za vsako?
Navedite mi pogoje ali ceno za katero lahko postanem urednik KulSlo ali pa vsaj svetovalec.
Z najlepšimi pozdravi.
Vidu Pečjaku
članu uredništva Kulinarične Slovenije

Florjan Nahtigal
Cenimo vaše prispevke, vendar vi niste potrjeni svetovalec Kulinarične Slovenije. Nekako ste se vštulili med nas. Ker je naše delovanje javno, ne sprejemamo inkognitih predlogov. Vaše vključevanje v program Kulinarične Slovenije je dobrodošlo prav toliko, kolikor je dobrodošlo sodelovanje vsakega državljana Slovenije. Nimate nobenega izjemnega pološaja z izjemnimi pooblastili. Vaš stavek "Red bomo naredili za vsako ceno," se nam ne zdi najbolj primeren.
Z najlepšimi pozdravi.
Vid Pečjak
član uredništva Kulinarične Slovenije
florjan nahtigal