| dragička je napisal/a: |
| Septembra je bilo 2 leti odkar ne kadim /iz zdravstvenih razlogov/. Vam povem, da sem se zredila več kot 10 kil. Kaj naj povem, saj sem vesela, da sem nehala... seveda, po 30-ih letih kajenja. Vrnil se mi je vonj. Kavo še vedno pijem. Ampak, dostikrat me prime, da bi cigaret pojedla. Ne-ne-ne... ne smem, če bom začela, bom vse nadoknadila, pa še več bi kadila kot prej. Bojim se - zarečenega kruha se največ poje, a ne?!? Pozdravček! |
Kajenje - zaprosilo za nasvet
Moram se pohvaliti ,da sem pred petimi leti po sedemnajstih letih kajenja zaradi zdravstvenih razlogov popolnoma prenehala!Zdaj ne kadim,niti ne pomislim na cigareto,mogoče je zato kriva bolezen in zato me ne mika,niti me ne moti če kdo kadi !Vem pa, da je kar tako pa problem nehati ,sem že prej poskušala ,pa ni šlo,no ,zdaj pa gre!
lp
marjeta10V srednji šoli sem vsem težila, ker so kadili (dim in vonj me je blazno motil, ker sta doma kadila ati in mami), letala s škarjami okrog in jim cigarete, ki so jih držali v roki strigla na pol... večina je potem nehala kaditi, jaz pa sem začela
In to je edini (
) greh, ki ga imam. Jezna sem sama nase... vsak dan bolj...
Doma mi pa tako ali tako niso prepovedali, ker mami je kadilka, ati je bil tudi, sestra je pa pomoje kadila že, ko je iz plenic zlezla- in tako smo raje skupaj sedli dol in enega prižgali. "Čist zakajena familija" ![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.