Sila bazar

Jutri bo od 10. do 17. ure na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani potekal že tradicionalni SILA bazar v organizaciji Slovenskega mednarodnega združenja žensk. Letos bo predstavljenih 34 držav. Pridite, ker se veliko držav predstavi tudi s svojimi kulinaričnimi dobrotami. Pa bolj zgodaj, ker popoldne rado že vsega zmanjka.

Loni Makaroni

A spet se vidimo? Midva prideva kmalu dopoldne... p, maja
Guvža za ne dihat, ampak sem dobila, kar sem hotela. Srečala nekaj znancev, Majino cifro pa pozabila dati v telefon. Loni Makaroni
Ha ha, za pa telefon držala v rokah pa gledala čudno zakaj ne cinglja, nabavila svašta, samo spekulas modelčkov ni bilo:( sva na srečo jakne pustila že v avtu, drugače znoriš...so pa zadeve da bi lahko pustil veliko denarja... p, maja
Saj zato sem pa jaz vzela samo določen znesek denarja in pustila kartice doma, da se ne bi obesila na prvi bankomat. Loni Makaroni
kar preveč drena,da bi si v miru ogledal značilnosti drugih držav.škoda Bernarda

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Venturini
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti