Mlinci
Laaaaaaačnaaaaaa...![]()
![]()
drugače me pa veseli, BelaCro!
lp
mzmEvo me opet pozdrav svima, danas sam se odpravil na pot u Celje na sejem, ima se kaj za videti stvarno, i uzput sam stal u trgovini Tuš u Podčetrktu pak sam htel videti ponudbu mlincof in katastrofa nema u ponudbi domaćih mlinaca, već su sve strojni/industrijski debeli mlinci, kupil sam mlince pekarne Lamut, Geršak, Klasje in robno marko Tuš mlinci, ovaj vikend bodem doma pripravljal sa ženom pak budemo degustirali in pa bom javil svoje dojmove. LP
BelaCROŽivjo ... mlince smo pokusili in niš novega baš kot saki industrijski mlinec koji se nikako nemre meriti sa domaćim mlincima, mogu reči da so mlinci Geršak od svih ovih nabrojenih a pokusili smo in mlince od Žito dd 200gr in Mlinotesta 250gr in Geršakovi imaju najbolši okus in se najbolše jedeju. Jučer sam dobil od kolege iz Šentjura mlince Vrhniške od Baškovića, na oko zgledijo res lepo pa bodem ih pokusil za vikend !!!
BelaCROKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Pesto palačinke

Jaffa torta