Ja, mišzmoke je razumela hec, hehe ... ne gre za mlince z ali brez jajc ![]()
![]()
BelaCRO, mi se šalimo ...
Mamamia
mamamiaJa, mišzmoke je razumela hec, hehe ... ne gre za mlince z ali brez jajc ![]()
![]()
BelaCRO, mi se šalimo ...
Mamamia
mamamiaJOOOOOOJJJJ, neee..... ne smem, samo bo to vseeno za kosilo v soboto, samo za mene in taščo ....In zelena solata zraven, yes!
Hvala, belaCRO, Mamamia
mamamiaCitat: Ahhhaaaaa ... joj kasno kužim ... ma sve 5, jasno, treba se šaliti, jas sem uvek za šalu, ali nisam odmah razumel da je bila šala na ovo sa jajci ali brez jajci :
Je, vi Zagorci ste na hece ...
Si čul onaj vic, kaže Zagorac susjedu: Čuj, Štef, ja sam ti kak moj cucek. Ženi ne bi niš', a susedu bi zdrapal ...
Lep dan, mamamia![]()
No, jaz sem v soboto res naredila mlince, samo sem recept on belaCRO malo po svoje priredila. Sem izpustila skuto in sir. Prepražemi slanini sem dodala čebulo in sem vse skupaj malo popražila, potem vmešala v paprjene, že skoraj hladne mlice, stresla v pekač in prelila z mešanico jajca, kisle in sladke smetane, soli, popra in ene mešanice začimb. Dala v pečico ... je bilo pa zelo dobro že preden sem dala v pečico, torej le mlinci, prepažena slanina in čebula, sol in poper. Tako da bom naslednjič to kot prilogo pripravila, z mastjo od kake pečenke.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Veganski narezek z nachosi

Sirovi napihnjenčki z dodatkom