Bomo pač vpisali samo ajda/ajdova itd. ... brez moke. Saj če iskalnik večkrat uporabljaš, hitro spoznaš razne koristne finte. Tudi tukaj vaja dela mojstra.
Bomo pač vpisali samo ajda/ajdova itd. ... brez moke. Saj če iskalnik večkrat uporabljaš, hitro spoznaš razne koristne finte. Tudi tukaj vaja dela mojstra.
| multivitamin je napisal/a: |
Samo meni osebno se res pol zdi bolje samo osnovni samostalnik brez sklanjatev. Multivitamin
|
To bi pa zelo zelo zožilo nabor zadetkov.
Joj, Jernej, daj , ne kompliciraj, naredi kot je zate najbolj enostavno. Brez zamere, če znamo skuhat juho in speči pečenko, bomo tudi našli navodila za orado in blitvo.
Če nam ne bo jasno, bomo pa vprašali.
Naredi stran tako, da bo tudi tebi enostavno, seveda se bomo prilagodili, saj ni menda nič posebnega, zato smo pa seveda še vsi tu.
nola| Blanchy je napisal/a: |
Tudi jaz se strinjam z nolo, miško in multijem - od viška glava ne boli
|
Razen če čisto mimo seka. Primer:
Vpisali boste ajdova moka in boste dobili ven recepte ki vsebujejo ajda/ajdova/ajde... in moka/moke/moko...
Skratka vi želite ajdovo moko dobili boste pa potem vse, kar vsebuje ajdo in moko. Oz. nekaj iz ajde in tudi moko.
Hehe, potem pa verjetno ne veš, da lahko najdeš vse palačinke ki nimajo jajc:
Tule: http://www.kulinarika.net/iskanje.asp
na splošno iskanje napišeš:
palačinke -jajca
in dobiš.
Želiš vedeti če ima kateri recept točno 16 jajc? Nič lažjega:
"16 jajc" napišeš v sestavine in boš videl da obstaja 1 recept ki ima toliko jajc ;-)
In ne, to so novosti, ki so v testni fazi, bom napisal posebno obvestilo in navodila, ko bo malo bolje potestirano.
Konkurenca se hvali, mi pa delamo naprej novo generacijo storitev ;-)
Ja, kaj je pa s tem narobe?
nola
Jaz tud ne vidim nekega problema. Sem enkrat dva dni iskal nekaj. Pa sem tako dolgo šač iskal, da sem najdel. In sem najdel. Če bi mi pa noro zagustilo bi pa pač vprašal.
Multivitamin
multivitamin| nola je napisal/a: |
Joj, Jernej, daj , ne kompliciraj, naredi kot je zate najbolj enostavno. Brez zamere, če znamo skuhat juho in speči pečenko, bomo tudi našli navodila za orado in blitvo. Če nam ne bo jasno, bomo pa vprašali. Naredi stran tako, da bo tudi tebi enostavno, seveda se bomo prilagodili, saj ni menda nič posebnega, zato smo pa seveda še vsi tu.
|
Rad bi pač izboljšal. In izboljšave v tej smeri niso nikoli enostavne, ko se srečaš z zapletenostjo našega materinega jezika (in se čudiš da ga sploh znaš uporabljati, ko je toliko pravil in izjem).
Jernej,jaz pa bi rada vprašala, zakj nekaterih slikic, ne morem naložiti v shrambo, enostavno mi napiše, da jeprišlo do napake
arimaHm, mi lahko pošlješ slikico ki je ne moreš naložiti na info@kulinarika.net email? Bom jaz poskusil v svojo shrambo naložiti, pa bom videl
kje je težava.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Slivove rožice

Hempy polenta