Vprašanje za jerneja (administratorja)

na kakšen način pa se ga da shranit?

rosie

Ja klikneš odpošlji, samo mora ga shraniti, sumim, da nisi izpolnila vseh polj  in si mislila da je shranjen, pa ni bil. Če ostaneš na formularju potem ga ne shrani (to velja povsod po spletnih straneh, ne le po naši).

Jernej - administrator

Jernej, najlepša hvala za trud.

rosie

Evo, mi je uspelo.

rosie

Superca! Mi poveš, si morda ugotovila v čem je bil problem?

Jernej - administrator

Ne, še zdaj nimam pojma, he, he.

Pravzaprav imam na sumu, da je bilo narobe, da sem najprej odkljukala "objavi", potem pa sem kliknila "odpošlji".

Danes sem naredila ravno obratno, najprej "odpošlji", potem, ko sem se prepričala, da je tekst v beležki sem pa odkljukala "objavi."

rosie

Hm, to nima prave veze, kaj najprej daš. Nekateri več dni pišejo blog in ga potem objavijo, nekateri ga takoj. No samo da je ok.

Jernej - administrator

Jernej, spet rabim pomoč.

Pri pisanju bloga sem hotela eno za drugo objaviti 2 fotografiji. Prvo mi je naložilo v redu, druga pa je objavljena na vrhu bloga, namesto na koncu, za zadnjo. Poskušala sem že vsemogoče, da bi jo ali izbrisala ali prestavila na konec, pa mi ne uspe.

Se to sploh da?

Hvala.

rosie

Hm, sem hotel pogledati blog, pa ga ne vidim. Si ga že shranila? Če gre za glavno sliko, tisto ki vneseš zgoraj, tisto lahko zamenjaš. Kar pa je spodaj sredi teksta pa tudi lahko zamenjaš ali primeš z miško in prestaviš ali primeš in klikneš izbriši (na tipkovnici DELETE). Samo najprej ga shrani, da ti ne bo kaj narobe. Ni treba da ga objaviš, shrani ga pa pogosto.

Jernej - administrator

Aha, Jernej, hvala, sem uredila.

rosie

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti