Na primer, tule, ampak tega je res veliko, preveč za iskanje vseh, ne le v mojih albumih, zato sem mislila, da se z odhodom zbriše komentar.
lp
mzmNa primer, tule, ampak tega je res veliko, preveč za iskanje vseh, ne le v mojih albumih, zato sem mislila, da se z odhodom zbriše komentar.
lp
mzmHm, ne bi se smelo, morda je kakšna napaka, težko ugotoviti. Pri mnenjih receptov pa ostane?
Pozdravljeni! Odprla sem novo temo z naslovom Studio Ank. Pa je ne najdem več. Ali je zbrisana?
Hvala!
MoycaaJa, izbrisana, ker je bila malo čudna. Kot da delate reklamo za studio, pravite, da ste tam bili, a nič ne napišete, želite, da drugi napišejo kako jim je bilo. Zvenelo je na reklamo oz. na sporočilo, ki nič ne pove ![]()
Ne, ne, nisem želela ali hotela delati reklame. (Saj me ni noben plačal za to :)) Zraven sem pripisala, da se lahko javijo na ZS. Res pa je, da svoje izkušnje nisem podala - ker v bistvu ne vem, kaj naj si mislim. Če bi se kdo javil, bi seveda, napisala tudi svojo izkušnjo.
Hvala!
Moycaa| jernej je napisal/a: |
Hm, ne bi se smelo, morda je kakšna napaka, težko ugotoviti. Pri mnenjih receptov pa ostane? |
, ne vem, opazila sem le pri albumih.
lp
mzmMnenje se izbriše, če pomotoma izbrišeš sliko, žal se je meni že zgodilo, in še danes mi je žal, da nisem bila bolj pazljiva!
Živi s srcem, ne z glavo.Če sliko izbrišeš se mnenja izbrišejo, seveda. Ne more biti drugače sicer bi v bazi podatkov ostajali "duhovi" ;-)
Pozdravljen, Jernej.
Iščem recept "Jogurtova torta z limeto", pa ga ne najdem. Poskusila sem na različne načine a ne gre. Če se prav spomnim, si recept objavil ravno ti, šlo pa je za enega od tistih, ki so bili objavljeni v reviji Dober tek. Ste mogoče te recepte zbrisali?
Hvala za odgovor in lep pozdrav!
TejaJa, receptov iz Dober teka ni več, ker žal ne sodelujemo več.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

| Kaj jutri za kosilo? | NENA58 |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Bretonske palačinke

Schwarzwald kocke