Vprašanje za jerneja (administratorja)
Če ne provociraš si preberi pogoje pošiljanja receptov, torej 1. točko:
Pravila pošiljanja receptov:1. Recept ne sme biti dobesedno prepisan iz knjige, revije ali drugega medija. Z drugimi besedami povedano, ne kopirajte receptov, ki so avtorsko zaščiteni, saj ste odgovorni za vsebino, ki jo pošiljate na internet.
Včasih se mi zdi, da se nekateri delate neumne, čeprav niste.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
no Patka, ta ideja se tudi meni ne zdi slaba :)
Pitončica
Tem se trenutno ne da združiti ;-( Bi pa človeška glava lahko vtipkala tičina masa preden odpre novo temo, taka je sicer praksa povsod po svetu, najprej poglej, potem sprašuj. Drugje, če sprašuješ enako kot je že odprto, te hitro izbrišejo.
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
Pri nas pa je navada, da, ko ukrepam, dobim kup pripomb, kako sem zoprna, kako ne razumem sveže prijavljenih (ki večoinoma potem povedo, da nas že zelo dolgo anonimno spremljajo), kako sem............
Če bo sto tem med večno zelenimi, ne bodo večno zelene, ker jih ne bo videti na ekranu.
Terezija, če bi kdo vnesel ključne besede v ISKANJE po forumih, bi podvojevanj atem ne bilo (pa ne spet o tem, da pluski pa.......nepluski pa ne...............).
Kateri brskalnik? Vedno prosim navedite brskalnik, da lahko preverim.
Jernej - Urednik Kulinarične SlovenijeKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti

Zdrobovi ocvrtki s pomakami

Poke skleda z lososom