Hrustljav piščanec iz pečice
Prvič sem imela v rokah pisalni stroj pri desetih, nato sem ga dobila za 17. rojstni dan. Nikoli nisem obvladala destprstnega tipkanja in sem imela vedno na razpolago odlične strojepiske. Se mi pa je v živoljenju zgodilo tudi to, da sem tipkala po nareku generalom jugosvanske armade. Pa je kar šlo.
Ko sem gledala streljanje moje tajnice, ki je bila zelo huda tipkarica in je po potrebi ocenjevala tudi kandidatke za strojepisnico, dokler so še bile, sem bila prepričana, da tega pač ne zmorem.
Tipkanje na računalniku me je za vselej odvrnilo od dobrih namenov; pišem sicer z desetimi prsti, pač s tistimi, ki se na pravem mestu pojavi. Delam veliko napak, se ukvarjam s popravljanjem in tako dalje ...
Sem pa v katalogu naše delavske univerze prebrala, da imajo v Centru za samostojno učenje BREZPLAČNO možnost učenja slepega tipkanja. Najbrž je kaj takega tudi v vašem ljudskem izobraževališču, zato mislim, da bi se morali potruditi, da poiščete informacije.
Stavim glavo, da bo ena zgoraj tipkala sodne zadeve ...
F r i n a
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Hrustljav piščanec iz pečice

Sadne rezine s slivami