Naša zgodbica

... goska, ki si išče večerjo in v hipu si premislimo, da ... Julija
... da bi pletli kitke iz deževnikov. Ne vemo več kaj storiti, zato na pomoč pokličemo elaphus, da nam pomaga razrešiti ... fakin712
... labirint, v katerem se niti spleteni deževniki ne bi znašli, kaj šele ... Blanchy
... mi, ki pojma nimamo kako se stvari streže. Ker pa elaphus verjetno nima časa se spomnimo, da nam lahko pomaga ... fakin712
kdorkoli, navsezadnje tudi "tazeleni" samo da se rešimo iz zagate v kateri smo se nepričakovano znašli .. kobra 1
samo zato,ker smo se zjutraj zbudili z mozoljem na obrazu... Naj vsak dan bo s soncem obsijan
... pa še v tiste grozne štrikane gate so nas spet oblekli. Bog vedi komu smo se tako zamerili, da ... Julija
jih je spet privlekel na dan, saj smo že sklenili, da bomo na plaži... Kristalka
dokončno obračunali z njimi. Ena groooooooooooozno veeeeeeeeeeeeeeeelika luknja v mivki bi morala zadoščati. Pokop gat vanjo, potem pa ................. rimljanka
za vse večne čase izbrisati to besedo iz SSKJ, seveda, če je sploh notri, ker se mi zdi.... cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti