Naša zgodbica

saj ljubezen gre ponavadi skozi želodec ... Marjeta Žniderčič
ampak želodec te prav zaradi tega včasih boli ... Dolores
sicervčasih glava še bolj, ampak ni ga boljšega zdravila kot kisla juhica iz..... juhica
...svinjskih parkeljčkov... ela
ja pa kaj spet bluzim. A se bom že končno zbudil ali me bodo še kar obhajale te čudne sanje. Saj, če se prikaže v sanjah kakšna lepotička nič ne rečem, ampak tole je pa že .......... peresce
preveč - kisla župa v sanjah! kdo je še videl kaj takega! Nič, grem takoj na ljubljanski maraton, mogoče se mi pa glava zbistri in bom imel kake bolj pametne misli. Samo ne vem, kako bo s kondicijo. Saj mi je sosedova Mici že večkrat svetovala, da bi se moral lotiti kakšnega športa. Ni sicer povedala, katerega,.... cervus
...pa kaj bo ona govorila,ko so pa njej najljubši posteljni... ela
športi in tisto ...... juhica
dvigovanje pirovskih flašk... ela
hm, če se začnem ukvarjat s športom bom še bolj privlačen in se bodo na mene še bolj lepile kot muhice na medek. Ja, prav to bom storil. Ajd, gremo v akcijo, ........ peresce

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti