Naša zgodbica

??? jessy6
ja ela
A bi blo možno, da jih je vzel moj maček? On vsepovsod skače in razmetava. Maček menda naredi dobro gospodinjo. Ampak, če je pa zadnje čase ni skor nč doma...
..in se pajčevina nabira tu in ....... juhica
...sicer pa...če dobro pomislim,tud mačka nisem že en čas videl... ela
Joooj, bejš, no! Vsi so zginl!!!
Zdaj se moram pa mal zamislit - da se nisem slučajno prestavil v času ...čaki čaki čaki ...a ni bla zadnjič ena taka mašina tam nasproti moje pisarne - jebela cesta, ne vem če ni bil časovni stroj Blanchy
Sm najprej mislil, da je fotokopirc, pa sem ... Atina
pritisnil na start, pa se je tako pobliskal, da sem odletel po hodniku po tleh, k sebi sem prišel šele, ko me je sodelavka polila z vodo... hanzi
Ja, zdele se spomnim, da je bila mejčkeno bolj gubasta, pa sem mislil, da je to zato, ker ni mejkapirana. Pismo, da ravno jaz nabašem na časovni stroj! Pa da bi me vsaj pošteno prestavil v času, ne pa samo za nekaj let! Nič, ga grem poiskat, da popravim to zadevo,.... cervus

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti