Naša zgodbica

... smo bili še kako veseli, da bomo za našega Murija končno našli artikel, ki mu bo v teh dneh ... fakin712
lajšal tegobe in meni bo končno ostalo malo več časa, da nekaj naredim za sebe. kobra 1
Zato se odločim, da bom... Lep dan in veliko se smejte
že kar danes stopila do najbližje turistične agencije in si ogledala kataloge potovanj v tople kraje, saj ti deževni dnevi nič kaj dobro ne vplivajo na mene... Aisha
... kakor tudi ne na našega Murija, ki je vedno bolj podoben razjarjenemu ... fakin712
... biku, ki išče svojo kravo ... Julija
da bi jo vprašal ali bi šla z njim na Malorco in bi buča
... tam pregrela svoje utrujene kosti. Mimogrede bi pa lahko poiskala še bikca Ferdinanda, ki je že pred leti ... Julija
končal z vonjanjem marjetic, kajti neekološki Španci so vse travnike polili s herbicidi in uničili vse živo, zato je ubogi Ferdinand dobil alergijo.... cervus
... pa smo morali z njim na infekcijsko kliniko, ker v dermatološki ambulanti niso imeli ... fakin712

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Izpostavljeno

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti