Pozdravljeni vsi,
zanima me, če je kdo še videl na prodajnih policah ABC sirov namaz. Kot otrok se bila nora na njega sedaj ga pa sploh ne najdem več nikjer.Ali pa sem slepa kot krt.
Hvala že v naprej za informacijo
vegeterianka
Pozdravljeni vsi,
zanima me, če je kdo še videl na prodajnih policah ABC sirov namaz. Kot otrok se bila nora na njega sedaj ga pa sploh ne najdem več nikjer.Ali pa sem slepa kot krt.
Hvala že v naprej za informacijo
vegeterianka
se še da kje dobiti sir abc, namreč naredila bi te mufine....
http://www.zenska.si/recepti/sladice/recept-rafael
ursyy
Sirček ABC se dobi v vseh bolje založenih trgovinah najboljšega soseda. Tudi mi smo ga nostalgično jedli na dopustu in se ga razveselili tudi v naših trgovinah.
Uspešen nakup!!!
mk66lahko pa uporabis philadephia sircek , ali pa hoferjev oz. lidlov (pic frish classic)
ABC sirček imajo zagotovo v Mercatorju v Kranju na Savskem otoku in v hipermarketu na Primskovem. Imajo ga v dveh razlićno velikih pakiranjih, le embalaža je malo drugačna kot je bila pred leti. Preverjeno, ker ga stalno kupujem. Lp, Patricija
patricijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Zdrava orehova potica

Biskvit s slivami