Recept trenutka

Jernej moram pohvaliti novost "recept trenutka". Tako lahko pridejo na "površje" recepti starejšega datuma - na tak način sem "našla" Rikov skutni zavitek. Pa še naziv je ta pravi. Uporabno 100/h.

Pozdrav, Lipa

Se strinjam z Lipo, super ideja, pa tudi izvedba. rimljanka
Enkratna pogrutavščina Bernarda85
Jaz se tudi podpišem pod to. fakin712
Tudi meni je ta novost zelo, zelo všeč. monro
Opažam, da sedaj rubrika Zadnjih 10 mnenj ni več identična rubriki Zadnjih 10 receptov, kot je bilo prej skorajda v navadi. Veliko "novih - starih" receptov sem na ta način odkrila. Zelo pohvalno! Atina
V bazi je veliko odličnih receptov. Na žalost nimajo vsi slike, tako, da ti recepti ne pridejo v poštev... škoda. Vsekakor uredništvu. lp Anamarija
Se pridružujem pohvalam za recept trenutka! Vsakokrat, ko pridem na KulS si ga preberem. ZIMA
Kje pa je ta portal, da pridem do teh receptov? tej_a
tej_a glej spodaj pod mnenji receptov, oz še pod anketo. lp, m
Anamarija1, bomo delali na tem, da bo čimveč, tudi starih, receptov imelo slikice . Jaz skušam vsako jed, ki še nima slikice, poslikat, če se bomo vsi potrudili, bomo uspeli! Dušanka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti