član od 20061981 sporočil
Novičke, drage moje...
Sem ravnokar ujela, ko se je Klemen zbudil in so ga reporterji ujeli v kopalnici. Potem so ga začeli spraševati, huje kot na sodišču, v zvezi z današnjim dogodkom. Če so kaj zorganiziriali, pa zakaj niso, pa ali misli, da bi mogli, on je rekel, da se od pon. niso skupaj vsedli in pogovorili, da je on vsaj en plakat naredil, da so ga obesili v WC, potem ga je vprašala, zakaj so pa cel dan spali, namesto da bi vstali in kaj naredili (ostali vsi še spijo, on in Katja sta pa pravkar vstala, razen teh ki delajo v baru, seveda). Pa kdo bi moral po njegovem mnenju to zorganizirati, pa kakšne so naloge vodja, pa kaj si misli o Jerneju in Gregorju, ali sta dobra vodja.... Bogi se mi je prav smilil, ker se je ven vlekel, na koncu bodo pa zmontirali, kot da je koga šimfal.
Pa še to, je rekel, da vsi mislijo, da bi mogla Petra ven, zato bo izbiral (je izbral) po najmočnejšem členu, takemu, proti kateremu ima Petra najmanj šans. Jaz sklepam, glede na to, da ima poleg Špele in Gašperja (ki ne moreta na vr. stol), najvišjo priljubljenost Emil, da bo verjetno on na vročem stolu.
matilda