Bar2 - za tiste ki ga gledamo

V bistvu, zdaj lahko razumemo, zakaj se moški toliko praskajo tam spodaj...
silva..po tvoji logiki, bi se potem mogle tud bejbe...pa se ne...vsaj da b jst vedla, ne jessy6
UFFFFFFFFFFFFF, kako je Emil Tamaro "šišnil na celi črti", kajne? Lep dan in veliko se smejte
sej je blo za pričakovat...čeprav, mi je bla danes Tamara kar simpatična... jessy6
pa tud Emil....ampak on je vedno simpatičen, Tamara pa ne...upam da dobim 200.000,00sit haha vas častim v Izoli!!! Petra 1
vegeterianka je napisal/a:
http://24ur.com/bar2/bar_article.php?article_ to sem pa tudi jaz sedaj brala in sem se tako nasmejla , upam da bo malo pokazalo kako je potekal pogovor, ker mislim da so se smejali kot norci ko so imeli tako težko temo dneva vegeterianka
Nikol ne gledam bara, ampak prosim za poročilo, kak bojo junaki zgledali kak dan potem...Če je stvar uporabna? LP juhica
Mene pa že "matra", kdo bo v šoli imel spolno vzgojo, oziroma predavanje? kaj mislite, kateri kandidat bi bil najprimernejši?. Jaz mislim, da bi to najboljše speljala Špela. Kyara
Jaz bi pa rajši videla katerega od fantov...da bi se od tega tudi kaj naučili (Klemen je izvzet). LP katjushka
Me prav zanima, kako bi Jernej speljal to predavanje...
Sem prepričana, da bo Jernej. ealy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtrimljanka
malo za hecNikita2
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti