Za Klemna smo se ravno zdajle v službi pogovarjale, ( imamo debatno krožek: Bar tema...). Res je zdolgočasen, pa kao nobene tekmovalnosti ne čusti med njimi. Po včerajšnjih izjavah sodeč je očitno edini...

Polžki z mesnimi kroglicami
| matilda je napisal/a: |
| Silva, ampak Klemen meni, da mora nekdo drug (nujno) ven: (z njegovega bloga) No izteklo se je tk, da je Petra dobila minuse od nas vseh ostalih petih. Js in Jerry sma imela oba po 2 plusa, tk da so potem ostali štirje razen naju še enkrat odločali. V drugi rundi sm dobil potem js 3 pluse, Jerry enega. Ja nič, zdaj je pač na meni,da se odločim kako in kaj. Ni mi težko, v bistvu že vem no. Upam,da me pri glasovanju podprete in glasujete za tega(to), ki gre na drugi stol. Bo to najboljše za nas tu v baru in tudi za vas zunaj. Le koga je s tem mislil? matilda |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Polžki z mesnimi kroglicami

Pistacijevi cmoki s kadaifom in čokolado