Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla
| micogica je napisal/a: |
| Pa tudi, če jo uporabiš čez rok ni popolnoma nič narobe (seveda, če je z njenim vonjem, okusom in izgledom vse OK), saj je glavna sestavina sladkor, kateri sam nima roka trajanja in je v višjih koncentracijah pravzaprav nekakšen konzervans.micogicaSporočilo je spremenil(a) micogica dne 02. 2010 05:59 |
Enkrat sem uporabila ticino, ki je bila čez rok. Z okusom in vonjem je bilo vse v redu. Le na elastičnosti je malo izgubila. Na torti je potem malo popokala ob strani, ko sem torto prestavljala iz delovnega na dekorativni pladenj. ![]()
Girica, mogoče ti pride prav, sama vse delam na "dekorativnem" pladnju :)
katka, hvala za namig. Tudi sama se poskušam zmeraj tega držati. Le včasih je potrebno prestavit na drugi pladenj. Recimo za transport, ki ni vračljiv (beri plastičen za enkratno uporabo)![]()
kajaeva, mogoče se bo nasvet slišal malo nesramno, ampak mislim smrtno resno: lej, na temle forumu imaš 89 strani o tičini masi, pa je verjetno na teh straneh tudi kak nasvet - in ko se boš prebila do šeste strani, boš tam našla cel kup povezav do forumov, kjer je še več nasvetov - dajati nasvete na vprašanje : mi lahko svetujete, pomagate, da mi bo tortica itd, itd, - je pa mal težko . Saj pravim - 89 strani + dodatek
lp
cervus| elaphus je napisal/a: |
Saj pravim - 89 strani + dodatek cervus |
Se sliši skoraj ko ena fuzbal tekma......![]()
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Rebrasti tulci alla norma z omako Arrabbiata Barilla

Polnjene paprike