Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako
Dodaj sladkor v prahu in dobro pregneti.
stana| mala pikica je napisal/a: |
| Mene ta masa tako jezi :( Sem dodala že kar nekaj sladkorja, pa ne gre in ne gre, kar leze skupaj. Že okraskov ne morem delati, sploh ne upam pomisliti, kako bom jutri torto oblekla :( mala pikica |
Kaj pa če bi poskusila reklamirati? Če je samo lepljiva, se da reševati s sladkorjem v prahu ali škrobom, pa še poletje je, je hitro premehka. Če pa jo vleče skupaj, da se je ne da razvaljati, sploh ne boš mogla prekriti torte - za to je pa namenjena in zato si jo kupila, ane? Mislim, da bi to lahko bil razlog za reklamacijo...
matildaJaz pa vedno vgnetem kar nekaj sladkorja v prahu noter in je bolj kompaktna (ko se strdi, je pa malo trša, vendar jo segrejem v mikrovalovni in postane spet mehka). Tako delam od takrat, ko so bile punce na tečaju pri Goljatu in so rekle, da on dodaja sladkor v prahu. Mislila sem si, da tako lahko kakšno malenkost mase manj porabim, zato zdaj to počnem redno. Potem jo razvaljam na malo škroba, če delam okraske iz manjše količine, pa niti škroba ne rabim, ker se nič ne prijemlje. Se mi pa okraski nikoli ne skrčijo, niti skupaj lezejo (imam pa malo težav, ko jih pobiram iz lukenj![]()
)...
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Lazanja z genovskim pestom in piščančjo omako

Špageti s kozicami in omako Basilico