Enostavna zelena juha
Jaz si pomagam tudi z evrokremom, ali nutello (imajo tudi svetle namaze, v Hoferju mislim da tudi nekakšen roza in svetli krem namaz, ki pride prav, če je tortasadna). Namaz dam v mikrovalovko, da postane dovolj tekoč, potem torto na tanko namažem, pa v hladilnik z njo, da se ta plast lepo strdi, na to pa tičino.
SweetieNene bo se stopilo. nastane zelo zelo gosta čokolada. Jaz vedno delam s tem, idejo sem dobila na tujih "tortarskih" forumih. Recimo avstralci večinoma delajo tako.
To kaj je bolj dobro mislim da brezveze spraševat :D do sedaj še nisem spoznala niti enega tortojedca, ki bi v tem primeru preferiral margarino in čokolado :D
Jaz sem tortopek :) in večinoma torto naredim in potem kr pri mojmu probam košček, zato da pač ne govorijo kwa sem dala not, da je ne jem... ala če je zastrupljena, drugač je pa ne obožujem lih...
kstendleNisem šla brat vseh postov, ker jih je absolutno preveč, me pa samo zanima, na čem razvaljate tičino maso? Jaz sem danes delala torto za sina (maso sem naredila po enem receptu iz baze), ampak se mi je vse na pult prijelo, pa sem dala sladkor v prahu na pult. Kakšen predlog, prosim?
renata_kgustin in nič drugega. Daj si ga v novo najlon nogavičko in potem s tem potapkaš pult.
jaz sem dala sladkor v prahu pa valjala na silikonski podlagi
Rebekasladkor v prahu se na tičino masi pozna. tako da uporabi gustin.
Pozdravljene,
Zanima me, če je katera že kupovala tičino maso v trgovini PEKI na dolenjski cesti? Zanima me, če so kakšne velike razlike pri okusu mase in katere naj bi bile bojše, kje kupujete najpogosteje? Ali se lahko zmeša skupaj polovica marcipana in polovica tičine mase? Hvala za pomoč. LP
xanchyxJaz sem jo od njih kupila preko spleta. s to se zelo lepo dela, se ne trga. Okus je podoben kot ticino tropic
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Enostavna zelena juha

Kakijeva nevesta