Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem
| Vendelina jr. je napisal/a: |
| Vilina, a veš, da jaz še kar nisem prišla do Anne - namreč, takrat ko sem se postavila v internetno vrsto, je bila Anna že noseča in potem se je urnik rahlo podrl.
Anyway, v letošnjem oktobru bom baje imela več sreče |
lojtra1 ( dobro došla ), to ti bo Vendy najbolj odgovorila ( komaj čakam ).![]()
Lojtra, v mestu bo še dražje. Sorry. Sicer, toliko, če ne še več, stane v Maximarketovi pasaži parkiranje za samo nekaj ur.
| lojtra1 je napisal/a: |
| Ali mi lahko kdo svetuje kakšno poceni parkirno hišo na Dunaju. Pa če se da bolj v središču mesta.V hotelu kjer bom piše da je parkiranje 20 evrov na dan, kar se mi zdi dragolojtra1 |
Za manj kot 20 evrov na dan ne boš našla parkirne hiše v mestu. Kot gostja hotela ob železniški postaji Franz Josef sem plačala 20 evrov na dan, sicer je tarifa 28 evrov. In to je bilo najceneje. Če pa parkiraš bolj zunaj, pa cenejši parkirnini prištej prevoz, izgubo časa, da prideš od avta kamor pač želiš in nazaj, in si na istem.
20 evrov za celodnevno parkiranje se meni ne zdi veliko, vsaka stvar ima pač svojo ceno. IMaš pa na DUnaju tudi možnost brezplačnega parkiranja na obrobju mesta, ali za rez nizko ceno na kakšnih parkiriščih, a to je vse daaalleeeeeč od središča mesta.
Prečekiraj vienna cheap parking preko googla, pa boš kaj našla.
http://www.wien.gv.at/english/transportation/parkin -
tule imaš vse na kupu, pa malo preglej.
Mamamia
mamamia
Sporočilo je spremenil(a) mamamia dne 02. 2010 22:15Ja. Mesto na dlani. Ali še en drug podoben vodič, najbolje da pogledaš v knjigarni.
Daleč največ pa izveš na njihovih internetnih straneh. V googla vpiši vienna ali wien, pa ti vrže ven kup zadev, predvsem so dobre uradne turistične povezave, imaš vse od a do ž in res ni problem sestavit si načrt za dan, dva ali sedem dni. Pregledne strani so, zelo uporane, poučne, res prva liga.
Mamamia
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | johana |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Piškoti z ovsenimi kosmiči in kokosovim oljem

Zvezdice alla Alfredo