6. okt 2009 10:55
Imela bi vprašanje, ki se ne nanaša čisto na otr. dodatek, ampak pa spada med družinske prejemke, zato nisem odpirala novega foruma. Drugo leto pričakujemo še 6-tega družinskega člana (četrtega otroka, da ne bo pomote
6. okt 2009 10:55
Imela bi vprašanje, ki se ne nanaša čisto na otr. dodatek, ampak pa spada med družinske prejemke, zato nisem odpirala novega foruma. Drugo leto pričakujemo še 6-tega družinskega člana (četrtega otroka, da ne bo pomote
6. okt 2009 11:09
Katjushka, najbolje da preberes ta link: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinsk vida70
6. okt 2009 11:51
vida70, hvala za link, ampak stvari, ki si tam napisane, sem že pregledala in sem o njih že pisala. Zanima me, predvsem od nekoga, ki se je s tem že osebno srečal oz. pozna koga, ki se je... katjushka
6. okt 2009 12:52
Ojej, meni so ga, otroški dodatek, nakazovali k mojemu bivšemu možu. OD kje jim njegovi podatki nimam pojma, morda od takrat, ko sva urejala za ločitev, samo to je irelavantno od tega dogodka. Super, a? In preden se dopovedala, kaj delajo narobe... Je minilo par mesecev. S tem, da so me želeli pod nujno prepričati, da JEM JAZ naredila narobe, napako... In še to sem morala OSEBNO tja, da smo pogledali čigav TRR sem dala na vlogo. Itak, da svojega, pravega. No, zdaj se začne odisejada, kako denar dobiti nazaj... In ko ga bom, ČE GA BOM... Ma da bi jih... Sem samo jezna... lidka [sonce] Sporočilo je spremenil(a) lidka dne 06.okt 2009 12:53
6. okt 2009 15:47
katjushka, potem pa dvomim, da bi bilo se kaj, kar na netu ne bi bilo objavljeno. Da bi vedeli samo nekateri, drugi pa ne....no, skoraj ne verjamem. Ampak, pri nas je zal vse mogoce. vida70
6. okt 2009 20:04
Katjushka, sicer ne poznam dodatnih možnosti s strani CSD, vem pa, da nekatere zavarovalnice (ZM konkretno) izplačajo neko 'nagrado' ob rojstvu otroka in sicer IZ VSAKE ZAVAROVALNE POLICE, ki jo imaš sklenjeno pri njih. Jaz imam dve in sem ob rojstvu otroka dobila iz obeh nek znesek. Preveri. matineja
6. okt 2009 20:29
Zavarovalnice po polici izplačajo za nagrado za rojstvo enega otroka potem pa ne več. Edino kar ti še pripada je znižanje plačila cestnine pri registraciji avtomobila, ne vem sicer za koliko procentov.
Čestitam za vaš naraščaj, le korajžno, bo pestro ampak lepo.
lp
mizarka(http://mizarka.moj-album.com/
6. okt 2009 20:53
Kolikor je meni znano je za četrtega otroka le še opcija, če ostaneš po četrtem otroku doma in se odpoveš trgu dela ti pripada plačilo vseh prispevkov za delovno dobo do starosti najmlajšega otroka 10 let. Seveda pa prihodka ni nobenega v zvezi s tem, razen če potem spet ne padeš v višji razred za prejemanje otroškega dodatka. patka
7. okt 2009 12:41
| patka je napisal/a: |
| Kolikor je meni znano je za četrtega otroka le še opcija, če ostaneš po četrtem otroku doma in se odpoveš trgu dela ti pripada plačilo vseh prispevkov za delovno dobo do starosti najmlajšega otroka 10 let. Seveda pa prihodka ni nobenega v zvezi s tem, razen če potem spet ne padeš v višji razred za prejemanje otroškega dodatka. patka |
2. avg 2010 13:24
A otroški dodatek prejemamo za tekoči mesec ali za nazaj (se pravi avgusta za julij)????
Referentka na našem centru je na dopustu, tista, ki jo nadomešča, pa ne ve - hvala!!!
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
| Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
| MOJ vrt | rimljanka |
| malo za hec | Nikita2 |
| Kaj danes za zajtrk | johana |
| Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |

Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton

Marmorni sladoledni sendviči