Morda se ti je mamamia (saj vem, manjka en m, si mi to že pred časom pojasnila, ampak ene smo tepke za veke vekomaj, kajne?) zapisalo ob misli zavoljo mojih napačnih navedbah v zvezi s tistim oljem, kot si dodala v pojasnilu.
Zavoljo mene tudi lahko napišeš, kaj si misliš, glede na napako, ki sem jo naredila. Ni ne prva ne zadnja, ki sem jo naredila, ampak nam amaterjem se marsikakšna prikrade. Zadnjič je ena na priemr napisala, da je prošek peneče vino...
Sicer se mi zdi, da v celotnem kontekstu nisi mislila samo na tisto zgoraj napisano. Imam pa eno hudo čudno lastnost: iz čisto vsake napake se kaj naučim in ob tem vpijam znanje, ki ga blagohotno z nami nevednimi, primestnimi primitivkami, delijo tisti, ki vedo veliko več. So zelo dragoceni nauki, tudi o ljudeh veliko povedo, in jazto cenim.
Ampak vsaj za to, da se je tvoj zapis znašel v istem okvirju z mojim, menda nisem kriva. Razen, da sem sploh kaj napisala. Je pač izvirni greh moj, ni ne prvi ne zadnji. Pa kaj zato.
Da si ti avtorica pojasnila o citrus pa skapira vsaka tepka. Celo kakšna s kulinarike.
Lep dan vsem, pa hvala bogu, da je polna luna mimo.
Mam(m)amia
mamamia